Single & Single

by John le Carré | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9024544629 Global Overview for this book
Registered by Elandria of on 10/31/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Elandria from not specified, not specified not specified on Wednesday, October 31, 2012
Gevonden in de verkoopbak van de letteren bibliotheek, de achterkant klinkt naar een paar uur ontspannen leesplezier.

Een topjurist van de Engelse investeringsbank Single & Single wordt op een heuvel in Turkije doodgeschoten door mensen met wie hij dacht zaken te doen.
Een in kinderpartijtjes gespecialiseerde goochelaar in Devon moet bij nacht en ontij halsoverkop naar zijn bank om uit te leggen waarom er meer dan vijf miljoen in het trustfonds van zijn dochtertje is gestort.
Een Russisch vrachtschip wordt op de Zwarte Zee door de politie in beslag genomen.
De gerenommeerde Londense bankier 'Tiger' Single verdwijnt als door de aardbodem verzwolgen. Het logische verband tussen deze gebeurtenissen vormt een van de vele aantrekkelijke kanten van John le Carré's wonderbaarlijke roman over liefde, bedrog, misdaad en solidariteit.


03.01.2012: Finished reading the book, although I did like the story itself, I do not like the style of writing. On the one hand it is all rather elaborately described, on the other hand though a lot of things stay hazy and unclear. The flashbacks of the lead characters thoughts also caused some confusion on my part. Not a convincing read for me.

Journal Entry 2 by Elandria at Kerklaan in Haren, Groningen Netherlands on Saturday, January 5, 2013

Released 11 yrs ago (1/5/2013 UTC) at Kerklaan in Haren, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Losgelaten bij de ingang van Beatrixoord voor de 52/52 uitdaging in het Nederlandse forum en de Numbers, Maths en Money challenge uit het internationale forum.

Beste vinder,

Gefeliciteerd, je hebt een zwerfboek gevonden, dit boek reist door de wereld op zoek naar nieuwe lezers. Als je het boek gelezen hebt mag je het weer vrijlaten, doorgeven aan iemand ander waarvan je denkt dat hij / zij er plezier aan zou kunnen beleven, of als je het een heel erg leuk boek vond, in je kast zetten om nog een keer te lezen en het dan als het tijd is weer op reis te sturen.

Het zou leuk zijn als je hier laat weten dat je het boek gevonden hebt (dat kan anoniem), wat je er van vond en wat je er mee gedaan hebt nadat je het gelezen hebt.

Veel plezier ermee!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.