Η δασκάλα με τα μαύρα και άλλες ιστορίες τρόμου

Registered by karjim of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 10/24/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by karjim from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Wednesday, October 24, 2012


Χαμένες αγάπες, παλιές έχθρες και ανεπιθύμητες αναμνήσεις μπλέκονται στην σφαίρα του ανεξήγητου, καθώς ανήσυχες ψυχές επιστρέφουν στον κόσμο των ζωντανών για να ανταποδώσουν την καλοσύνη που δέχτηκαν, να λύσουν τις διαφορές τους και να στοιχειώσουν τη φαντασία. Όλες οι συγγραφείς επιδεικνύουν την ήρεμη δύναμή τους προκειμένου να παρασύρουν τον αναγνώστη στην καρδιά των ιστορίων τους, σε μια εξερεύνηση του υπερφυσικού.

Γράφουν: Ίντιθ Γουόρτον, Μέι Σίνκλερ, Ρίτσμαλ Κρόμπτον, Μάρτζερι Λόρενς, Μάργκαρετ Έργουιν, Φ. Μ. Μέιορ , Ανν Μπριτζ, Στέλλα Γκίμπονς, Ελίζαμπεθ Μπόουεν, Ρόζμαρι Τιμπερλέι, Σίλια Φρέμλιν, Αντόνια Φρέιζερ, Ρουθ Ρέντελ, Α. Σ. Μπάιατ, Ό. Λ. Μπάρκερ , Πενέλοπι Λάιβλι, Ρόζμαρι Παρντόου, Λίζα Σεντ Ομπέν ντε Τεράν, Άντζελα Κάρτερ, Ελίζαμπεθ Φάνσετ, Τζόαν Άικεν, Ντόροθι Κ. Χέινς

Journal Entry 2 by karjim at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Wednesday, October 24, 2012
Δε με τρέλαναν οι ιστορίες. Η ομώνυμη μου φάνηκε χαζή. Οι καλύτερες για μένα ήταν η Ροζαλιντ, το μην το πεις στη Σίσυ , Ο μαύρος σκύλος και ο Προδότης.
Για απελευθέρωση.

Journal Entry 3 by karjim at ΕΓ/ΟΓ Αχιλλέας in Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Thursday, October 25, 2012

Released 8 yrs ago (10/25/2012 UTC) at ΕΓ/ΟΓ Αχιλλέας in Skyros - Σκύρος, Evia Greece

WILD RELEASE NOTES:

Ο Αχιλλέας για να μην πάει στον Τρωϊκό πόλεμο μεταμφιέστηκε σε γυναίκα. Με τα μούσκουλα που είχε φαντάζομαι θα ήταν σαν τη γυναίκα με τα μούσια στα διάφορα τσίρκο. Όταν ήρθε ο Οδυσσέας με γιορντάνια και όπλα ρώτησε trick or treat; Ο Αχιλλέας διάλεξε trick, ξεγελάστηκε και ακολούθησε στον πόλεμο.

Απελευθερώνεται στο πλαίσιο του " 1ου Haloween Challenge που διοργανώνουν οι αγαπητές okyrhoe, kermit60, elenaiah!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!




~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.