Satellittmenneskene

Ta en bok, send den rundt
by Hans Olav Lahlum | Mystery & Thrillers |
ISBN: 8202365899 Global Overview for this book
Registered by wingzimortwing of Gjøvik, Oppland fylke Norway on 10/22/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingzimortwing from Gjøvik, Oppland fylke Norway on Saturday, March 30, 2013
Denne er kjøpt på mammutsalg. Egentlig et lite feilkjøp. Hadde visst denne fra før. Har ikke lest den, bør vel lese den første først. Dette er den andre.

Omtale fra forlaget.
Datoen er lørdag 10. mai 1969. Førstebetjent Kolbjørn "K2" Kristiansen blir oppringt på sitt kontor i Oslo av den myteomspunne mangemillionæren og motstandsmannen Magdalon Schjelderup. Han ber om et møte med førstebetjenten fordi en av hans nærmeste planlegger å myrde ham.
Før møtet finner sted faller Schjelderup om og dør under søndagsmiddagen med sine ti nærmeste tilstede. Denne maktige og upopulære patriarken er blitt forgiftet, og morderen selv satt ved bordet. Men på hvilken plass morderen satt, forblir et nervepirrende mysterium. Og enda mer gåtefullt blir det hele da en serie mystiske brev innvarsler flere dødsfall blant gjestene fra Magdalon Schjelderups siste måltid.
Det ligger mange hemmeligheter begravd i Schjeldrups dunkle fortid. Nå kommer de til overflaten og K2 blir spesielt interessert i et mystisk mord ved krigens slutt, et mord som får ny aktualitet nå.
Førstebetjent Kristiansen trenger mange og treffsikre slutninger fra sin hemmelige rådgiver, den funksjonshemmede, men slagferdige professordatteren Patricia Louise I. E. Borchmann, før han etter åtte dagers intensiv etterforskning endelig kan avsløre sannheten.

Journal Entry 2 by wingzimortwing at Sentrum in Lillehammer, Oppland fylke Norway on Monday, May 27, 2013

Released 8 yrs ago (5/27/2013 UTC) at Sentrum in Lillehammer, Oppland fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

På et reklameskilt utenfor Banken. Denne hadde reklame for Litteraturfestivalen. Lahlum er en av deltagerne der. Hans navn står på plakaten.
Rett bok på rett plass release Challenge 2013.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Lillehammer, Oppland fylke Norway on Saturday, March 19, 2016
Kjøpte boka på Fretex Lillehammer, noen har nok ikke sett at den er "frittgående"! Driver og leser den nå, synes den er litt treg, men det er jo inspirert av Agatha Christie, og er nok veldig typisk for sjangeren. Jeg kommer til å ta den med til en venn i Vågå og ønsker den lykke til på ferden!

Journal Entry 4 by Kalehala at Lillehammer, Oppland fylke Norway on Saturday, March 19, 2016
Ja, kommentaren ovenfor er min, fra før jeg registrerte meg.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.