Ο τρίτος δρόμος

by Νίκος Καρβέλας | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by karjim of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 10/10/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by karjim from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Wednesday, October 10, 2012
Μια πόλη με τρεις δρόμους, που χωρίζουν τους ανθρώπους σε αντίστοιχες κατηγορίες. Μια ζωή απελπιστικά προβλέψιμη. Ένας ταχυδρόμος χαμένος στο σκοτάδι του υπαρξιακού αδιεξόδου. Η εφιαλτική αναζήτηση της ευτυχίας σαν ένα επαναλαμβανόμενο λάθος με μοιραία κατάληξη.

Ένα ανατρεπτικό έργο από έναν "αιρετικό" καλλιτέχνη.

Journal Entry 2 by karjim at Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Thursday, October 11, 2012
Και κοίτα να δεις που το διάβασα κιόλας. Δεν ήταν κακό, ούτε στη γλώσσα ούτε στο θέμα. Δεν ήταν και τίποτα σπουδαίο όμως. Είχε μία μονοτονία, του έλειπαν οι εξάρσεις, η υπόθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει αλληγορία αλλά δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά, ένα μυστήριο υπάρχει αλλά δε φαίνεται να λύνεται. Τέλος πάντων. Καλό ταξίδι να έχει το βιβλίο...

Journal Entry 3 by karjim at Cinema Μικρόκοσμος in Koukaki - Κουκάκι, Attica Greece on Saturday, October 27, 2012

Released 8 yrs ago (10/27/2012 UTC) at Cinema Μικρόκοσμος in Koukaki - Κουκάκι, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

Στο σινεμά "Μικρόκοσμος" στη Λεωφόρο Συγγρού σήμερα και αύριο γίνεται μία εκδήλωση της κοινότητας του Μεταφυσικού και των Ελλήνων μυθικιστών (τι είναι αυτό;) . Προβάλλεται η ταινία "Ο Μεσσίας του Καίσαρα - ευτυχώς δεν το έχουν πάρει χαμπάρι οι χρυσαυγίτες. Το λινκ για την εκδήλωση
εδώ Αφέθηκε σε ένα παγκάκι στην είσοδο που κάθονται οι καπνιστές.

Απελευθερώνεται στο πλαίσιο του " 1ου Haloween Challenge που διοργανώνουν οι αγαπητές okyrhoe, kermit60, elenaiah!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.