Små sitroner gule

by Kajsa, Ingemarsson | Literature & Fiction |
ISBN: 8205366993 Global Overview for this book
Registered by Askeladda of Skien, Telemark fylke Norway on 10/9/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Askeladda from Skien, Telemark fylke Norway on Saturday, March 30, 2013
Denne boka ble registrert som en reisende bok av Askeladda. "Så lenge det fremdeles finnes bøker jeg ikke har lest, er livet verdt å leve", fritt sitert etter Göran Tunstrøm.

Svensk bestselger, fra restaurant bransjen, et tøft miljø, lettlest og hverdagslig Stockholms bok.

Den Norske Bokdatabasens omtale:
Én etter én raser byggesteinene i Agnes sitt liv. Kjæresten forlater henne til fordel for en annen, samtidig som hun får sparken fra jobben i restauranten. Kanskje tiden er inne for å gjøre noen valg? Skape sitt eget liv og følge en gammel drøm? Snart ser restauranten "Små sitroner gule" dagens lys. En roman om å finne seg selv, om kjærlighet og vennskap, om å ta sjanser og våge å velge.
Forlagets omtale:
Morsomt og sjarmerende om småbyjenta Agnes som flytter fra småbyen til Stockholm og åpner egen restaurant! Med én fot i Stockholm og én i barndommens trygge småby står Agnes støtt. Hun har en familie som stiller opp, en bra jobb i restaurantbransjen, en kjæreste som elsker henne og en bestevenninne som hun kjenner ut og inn. Eller gjør hun det? Én etter én raser byggesteinene i Agnes‘ liv. Kjæresten Tobias forlater henne til fordel for en blond babe med store pupper og piercing, og hun får sparken av Gérard, som eier restauranten der hun jobber. Kanskje tiden er inne for å gjøre noen valg? Skape sitt eget liv? Følge en gammel drøm? Snart ser restauranten «Små sitroner gule» dagen lys ...Små sitroner gule er en usedvanlig varm og sjarmerende bok om å finne seg selv, om kjærlighet og vennskap, om å ta sjanser og våge å velge.Svenske Kajsa Ingemarsson (f. 1965) debuterte som forfatter i 2002 og har skrevet fem romaner som alle er blitt store lesersuksesser. Hun har tidligere arbeidet som oversetter, tolk og diplomat, og hun er kjent fra svensk TV, radio og ukepresse. Nå er hun forfatter, komiker og satiriker på heltid.I Norge fikk Kajsa Ingemarsson sitt gjennombrudd med Små sitroner gule (2006). Skrevet om Små sitroner gule:«Det er lett tilgjengelig, lettlest og fremfor alt veldig morsomt ...» Borås Tidning«Hun gir sine personer varme og liv ved at de er så lette å identifisere seg med. Og det er nydelig.» Nerikes Allehanda«Det er lettlest og underholdende, morsomt og deprimerende på samme tid.» Journalisten«Små sitroner gule er en bok rik på detaljer og observasjoner, og med sylskarpe formuleringer.» Skånska Dagbladet

Journal Entry 2 by Askeladda at A RABCK SURPRISE!, A Bookcrossing member -- Controlled Releases on Monday, June 24, 2013

Released 5 yrs ago (6/24/2013 UTC) at A RABCK SURPRISE!, A Bookcrossing member -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Til deg som finner boka sier jeg: velkommen til bookcrossing!
Takk for at du tok vare på boka!

Skriv gjerne en kommentar JE (journal entry) så vet vi at boka er trygt hos deg. Jeg blir glad om du vil skrive hvor du fant boken. Senere kan du skrive hva du synes om boken når du har lest den.

Slipp den gjerne fri igjen, eller gi den til en venn. Da kan du også skrive hva du gjør med boken, slik at vi kan følge den videre. Du kan være anonym om du vil. Eller du kan bli medlem (join). Det er gratis. Din e -post adresse blir ikke oppgitt eller videreformidlet til noen. Du får ikke spam. Som medlem kan du følge boka videre på reisen. Du må gjerne referere til meg, Askeladda, som den som gjorde deg kjent med BC.

Under fanen 'Samfunn' vil du finne bokinteresserte mennesker fra mange land. Det er skandinaviske og internasjonale forum hvor du kan delta i bokpraten. Bookcrossere er generøse, vennlige mennesker, bare prøv!

Håper du vil like boka du har funnet!
Les den, skriv et lite bokslipp notat og la boka reise videre!

Journal Entry 3 by Malerina at Sandnes, Rogaland fylke Norway on Wednesday, July 10, 2013
Denne boken ble sendt meg av den aktive bookcrosseren Askeladda fra Skien :)
Jeg har nå fått veldig mange velkomstbøker. Derfor kan det ta lang tid før jeg får lest den. Gleder meg å lese "Små sitroner gule" når jeg får tid.

Journal Entry 4 by Malerina at Sandnes, Rogaland fylke Norway on Sunday, July 14, 2013
Nå har jeg lest ut boken og hadde problemer med å legge den fra meg. Handlingen engasjerte meg. Boken omhandler viktige tema som å finne seg selv, kjærlighet og vennskap, om å ta sjanser og våge å velge. Samtidig er ikke dette stor litteratur men heller en lettvekter.

Hadde faktisk aldri hørt om Kajsa Ingemarsson som har egen nettside og som i høst kommer ut med boken "Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv". Se http://kajsaingemarsson.wordpress.com/

Nå skal jeg gi denne boken videre til neste person. Vet ennå ikke hvem den heldige blir.

Journal Entry 5 by Malerina at Sandnes, Rogaland fylke Norway on Monday, July 15, 2013

Released 5 yrs ago (7/15/2013 UTC) at Sandnes, Rogaland fylke Norway

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Jeg har nå levert boken videre til nabo på Sandnes.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.