Net Force

by Tom Clancy | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Elandria of on 10/8/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Elandria from not specified, not specified not specified on Monday, October 8, 2012

In Washington D.C. komt Steve Day, hoofd van het pas opgericht Net Force, bij een bloederige aanslag om het leven. Het zou een vergeldingsactie van de mafia kunnen zijn, want in zij vorige functie heeft Day de georganiseerde misdaad een zware slag weten toe te brengen. Wellicht heeft de hoogste baas van de maffiafamilies, Ray Genaloni de opdracht tot deze liquidatie gegeven. Of is deze moord slechts een afleidingsmanoeuvre? Steeds sterker wordt het vermoeden dat het gevaar wel eens uit een heel andere hoek zou kunnen komen. Uit de virtuele wereld...
Voor Days opvolger, Alexander Michaels, telt nu elke minuut. Hij ziet zich geplaatst tegenover een onbekende tegenstander, die erop uit is om via het net chaos op wereldschaal te creëren. Een geduchte opponent, die zo briljant opereert dat hij zelfs alle experts van Net Force te slim af lijkt te zijn...


09.10.2012: De setting doet nu een beetje bizar aan, daar het in 2010 speelt en er allerlei technologie in voorkomt die wij (nog niet) hebben. Maar het verhaal op zich is spannend en hoewel het in kleine blokjes uit verschillende perspectieven ingedeeld is, leest het toch lekker door.

Journal Entry 2 by Elandria at Black & Bloom (espressobar) in Groningen, Groningen Netherlands on Friday, April 5, 2013

Released 11 yrs ago (4/5/2013 UTC) at Black & Bloom (espressobar) in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

in het boekenkastje :-)

Beste vinder,

Gefeliciteerd, je hebt een zwerfboek gevonden, dit boek reist door de wereld op zoek naar nieuwe lezers. Als je het boek gelezen hebt mag je het weer vrijlaten, doorgeven aan iemand ander waarvan je denkt dat hij / zij er plezier aan zou kunnen beleven, of als je het een heel erg leuk boek vond, in je kast zetten om nog een keer te lezen en het dan als het tijd is weer op reis te sturen.

Het zou leuk zijn als je hier laat weten dat je het boek gevonden hebt (dat kan anoniem), wat je er van vond en wat je er mee gedaan hebt nadat je het gelezen hebt.

Veel plezier ermee!

Journal Entry 3 by wingvioloncellixwing at on Monday, April 8, 2013
Op de 'go hunting' pagina van Groningen vond ik van het weekend de mysterieuze aanduideing 'Black and Bloom'. Dat blijkt dus een plek te zijn waar je werkelijk heerlijke koffie kunt drinken, en waar ook nog goede boeken in de boekenkast staan! Veel dank, Elandria, voor deze 'heads-up'.
Ik heb dit boek nadat de cappuccino op was weer in de boekenkast teruggezet: het is niet echt mijn genre.

Released 11 yrs ago (4/6/2013 UTC) at Black & Bloom (espressobar) in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Weer beschikbaar in de boekenkast.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.