ΑΛΧΗΜΕΙΑ & ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ

by ALXANDER ROOB | Arts & Photography | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by argkyr of Livadeia, Viotia Greece on 10/3/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by argkyr from Livadeia, Viotia Greece on Wednesday, October 03, 2012
Ο συναρπαστικός γύρος ενός αλλιώτικου κόσμου: Αλχημιστές, Καββαλιστές, Ελευθεροτέκτονες, Ροδόσταυροι. Μια μοναδική συλλογή από παμπάλαιες αινιγματικές εικόνες, συνοδευόμενες με πυκνά σχόλια και παραθέματα από σπάνιες πηγές. Ένα φανταστικό ταξίδι μέσα στη μαγική εικαστική διάσταση των Απόκρυφων Τεχνών.

Journal Entry 2 by argkyr at Obcz-astradeni in Livadeia, Viotia Greece on Wednesday, October 17, 2012

Released 7 yrs ago (10/17/2012 UTC) at Obcz-astradeni in Livadeia, Viotia Greece

WILD RELEASE NOTES:

~~~~~~~ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ~~~~~~~~~~


Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο.
Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις αυτό το σχόλιο -μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος και απλα να σχολιασεις το βιβλίο ή πως και που το βρηκες!
Τα πάντα φυσικα ειναι δωρεάν!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας κλπ) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ!

Για να ταξιδέψεις στον μαγικό κοσμο του Bookcrossing μπορεις να μελετησεις τον Ταξιδιωτικο οδηγό του BookCrossing και να μάθεις τα πάντα για το πως λειτουργεί. Μπορεις να βρεις δωρεαν labels (ετικετες καταχωρησης βιβλίου)
στο ελληνικο Yahoo Group του ελληνικου Bookcrossingελληνικο Yahoo Group του ελληνικου Bookcrossing!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο ελληνικο φορουμ
για να σου εξηγήσουν ότι χρειάζεσαι να ξέρεις για το BookCrossing. Εκει μπορεις να συμμετέχεις σε όποια συζητηση θέλεις και να
ενημερώνεσαι για όλα όσα διοργανώνει η ελληνικη κοινότητα του Bookcrossing, καθώς και τα μηνιαια meetups (συναντήσεις για γνωριμια μεταξυ των μελών)
σε πολλες πόλεις στην Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλος και αλλου!


Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Καλες αναγνώσεις και απελευθερωσεις!

Journal Entry 3 by kermit60 at Acropolis Museum in Athens - Αθήνα, Attica Greece on Thursday, December 17, 2015

Released 4 yrs ago (12/20/2015 UTC) at Acropolis Museum in Athens - Αθήνα, Attica Greece

WILD RELEASE NOTES:

If you are new to BookCrossing & found this book and this site, Welcome!
You have in your hands a free gift. This book is yours to do with as you wish...read it, share it, keep it, pass it on!


I've registered this at BookCrossing.com so that I can keep up on where it goes, who reads it, and what they thought of it. I'd love to see an entry letting me know it is safe with you.
To get started, just enter the book's BCID number (you'll find it inside the book) at the BCID field (top of this webpage) and press Go!


If you like the BookCrossing concept, you might want to register yourself with a screen name. (but you can remain anonymous also and still journal this book), so that you can follow this book as it travels, and maybe release other books.
Thank you for picking up this book. Do with it as you please... read it, give it to a friend, keep it, release it in the wild - it's up to you. Enjoy!


Καλωσήρθες στο BookCrossing!


Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!


Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.

Journal Entry 4 by kriskross at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Thursday, December 24, 2015
Το μυστικιστικό αυτό βιβλίο μου κίνησε το ενδιαφέρον όταν το είδα την ημέρα που μαζευτήκαμε η αθηναΙκή κοινότητα Bookcrossers να πούμε τα καλάντα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το 2016!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.