Spoedcursus verlichting

by Tijn Touber | Religion & Spirituality |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingkoekiebakwing of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 8/26/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingkoekiebakwing from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Sunday, August 26, 2012
"De Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en dacht: 'Als ik nu nog niet verlicht ben, dan word ik het nooit meer.' Hij keerde terug op aarde en ging weer vrijen, dansen, lachen, zingen, feesten en... verlicht zijn.
In dit boek neemt hij je mee op de spannendste reis die je ooit zult maken: de weg terug naar je eigen licht. Onderweg maak je kennis met de mensen die Tijn door de jaren heen interviewde voor bladen als Ode en Happinez en onthult hij de essentiële stappen en inzichten die nodig zijn om gelukkig en verlicht te leven.
Wees gerust: je hoeft er niet veertien jaar over te doen en je hoeft niet celibatair te leven. Verlichting kan nu zoveel sneller en makkelijker - in spijkerbroek en driedelig pak, in de file, in de kroeg, op je werk. En met hippe schoenen. Verlichting is je oorspronkelijke natuur en het is zelfs moeilijker om niet verlicht te zijn dan het wél te zijn. Dit boek is niet alleen een juweel van wijsheid en inspiratie, maar ook dé uitdaging van deze tijd."

Fijn boekje, dat je ook leert relativeren!

Journal Entry 2 by wingkoekiebakwing at Albert Heijn Dalempromenade in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, December 01, 2012

Released 8 yrs ago (12/1/2012 UTC) at Albert Heijn Dalempromenade in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Een gratis Spoedcursus Verlichting is af te halen bij de kaarsen! :)

#3 in de Decemberuitdaging 2012

Journal Entry 3 by jetje60 at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, February 05, 2013

Released 8 yrs ago (2/5/2013 UTC) at Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ik heb het boek met belangstelling gelezen. Een veelal inspirerend boek, hoewel het me soms ook wel eens te ver ging. Maar ik heb er uit kunnen pikken wat ik nodig had. De volgende reis zal erg kort worden. Ik drop het boek namelijk bij mijn buurvrouw in de brievenbus.
Bedankt Koekjebak!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.