Rei Shimura ja ikebana-mestari

by Sujata Massey | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9512058855 Global Overview for this book
Registered by MINKULA of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 7/19/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by MINKULA from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, July 29, 2012
Pasilan pääkirjaston poistomyynnistä.

Takakannesta:

"Japanilais-amerikkalainen Rei Shimura ei oikein tunnu löytävän paikkaansa Tokiossa. Poikaystävä Hugh Glendinning on kokonaan kadonnut tutkasta. Sama kohtalo uhkaa Rein antiikkiliikettä, joka vaivoin kitkuttaa päivästä toiseen.

Tätinsä kehotuksesta Rei rupeaa opiskelemaan ikebanaa, japanilaisen kukkienasettelun jaloa taitoa. Ennen kuin ensimmäinen tunti on lopussa, opettaja on murhattu. Rein oma henki on veitsenterällä. Norie-tädistä puhumattakaan. Luurangot kolisevat kaapissa, mutta Rei, suvun musta lammas, ei pelkää raottaa perhesalaisuuksien ovea."

Edit 12.8.12 Varattu arvonnassa katikolle.

Journal Entry 2 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, August 23, 2012
Tykkäsin tästä todella, lajityyppiin nähden. Yleensä kun en hirveästi tykkää rikoskirjallisuudesta, mutta tämä oli toinen lukemani Shimura ja jotenkin nämä muistuttavat vanhoja kunnon Neiti Etsiviä, mutta vain aikuisille suunnattuina. Sopivan jännittävä, ei liian karmea. Erityisplussa tässä oli vielä se, että lukemisen aikana oli pakko käydä vähän googlettamassa kuvia ikebanasta ja sitä kautta yleissivistyskin lisääntyi hivenen. ;)

Enpä arvannut murhaajaa tälläkään kertaa. Lähes kaikkia kyllä veikkasin ja mietin motiiveja, mutta ihan oli taas yllätys. :D Varmasti luen jatkossakin Shimuroita, mutta koitan lukea seuraavat vähän enemmän järjestyksessä. Tämähän on kolmas osa ja edellinen lukemani (Morsiuskimono) on viides.

Journal Entry 3 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, August 23, 2012

Released 6 yrs ago (8/23/2012 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Katikolle palkinnoksi 200 rekattua ja 100 villiä -arvonnasta. Jännittäviä lukuhetkiä! :)

Journal Entry 4 by katiko at Puumala, Etelä-Savo / Södra Savolax Finland on Saturday, August 25, 2012
Kirja saapui eilen, kiitoksia! Olen lukenut toistaiseksi vasta yhden Shimuran joka olikin sarjan ensimmäinen. Lisäsin heti toivelistalle sarjan muut kirjat, tuntui ihan miun tuntusilta kirjoilta. Tämä näkyy olevan kolmas, mutta saa nähdä maltanko odottaa nro kakkosen löytymistä.
Lystikäs vertaus tuo "aikuisten neiti etsivä", mikä varmaan pitää paikkansa. Noin yhdeksänvuotiaana piti sekin kirjasarja kahlata läpi ja haaveilla itse olevansa Paula...

Journal Entry 5 by katiko at Puumala, Etelä-Savo / Södra Savolax Finland on Tuesday, May 07, 2013
Ikebana-mysteeri selvitetty. Toinen lukemani Shimura, ensimmäiseksi luin sen ensimmäisen osan (Rei Shimuran ensimmäinen tapaus). Hyllyssä näitä jo onkin, mutta jatkossa yritän pitää vielä tiukemmin kiinni siitä että luen aikajärjestyksessä. Zen-temppelin arvoitus jäi nyt tästä välistä ja jos vain maltan olla riittävän kärsivällinen, odottakoot seuraavat vuoroaan kunnes jostain saan käsiini tuon kakkososan. Kirjojen ihmissuhdeosuus kärsii, jos ei pidä järjestystä!

Hassua miten hyvin pystyy samaistumaan päähenkilöön. Olen itse kaukana 27-vuotiaasta Japanissa asuvasta kaksikulttuurisesta sinkkunaisesta, mutta Reistä on tehty niin mukava henkilö että eläytyminen hänen osaansa on helppoa.

Journal Entry 6 by katiko at At work, A friend -- Controlled Releases on Sunday, May 19, 2013

Released 5 yrs ago (5/19/2013 UTC) at At work, A friend -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Annoin työkaverille luettavaksi ja kerroin että saa tehdä kirjalla sen jälkeen mitä haluaa!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.