Tjockare än vatten

by Mark Billingham | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingBAMPwing of Linköping, Östergötland Sweden on 7/16/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBAMPwing from Linköping, Östergötland Sweden on Monday, July 16, 2012
Tjockare än vatten är den åttonde boken om kriminalkommissarie Tom Thorne.

En död kvinnokropp hittas i en lägenhet i norra London. Det märkliga är att i den dödas hand finner kriminalkommissarie Tom Thorne blodstänkta plastbitar som tycks komma från en röntgenbild. Ännu märkligare blir det när det visar sig att även offrets mamma har mördats, men för femton år sedan, och då av seriemördaren Raymond Garvey. Sju kvinnor miste livet för hans hand i ett av stadens mest uppmärksammade rättsfall.


När sedan fler kroppar hittas mördade på liknande sätt börjar polisen lägga ett makabert pussel och då framträder en bild som är mer skrämmande än något annat Thorne upplevt. Det verkar som att en mördare systematiskt håller på att döda barnen till offren efter seriemördaren Raymond Garvey. Thorne tvingas till en kamp mot klockan för att skydda de barn som fortfarande lever och snart står han öga mot öga med den mest brutala mördare han någonsin jagat.

"En liten pärla där Billingham håller dialog, personporträtt, den bakomliggande psykologin och, framför allt, tempot i handlingen i ett hårt men samtidigt varsamt grepp." Sydsvenskan

"Billingham har en speciell förmåga att portionera ut spänningen. Som en berg- och dalbana går tempot upp och ned och kränger allt fortare fram mot den förestående nervkittlande upplösningen." Dalarnas Tidningar

Journal Entry 2 by wingBAMPwing at by post, A little surprise! -- Controlled Releases on Sunday, September 23, 2012

Released 6 yrs ago (9/26/2012 UTC) at by post, A little surprise! -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Till Foxears mamma säger jag:
Grattis och Tack för att du tog hand om boken. Skriv gärna en kommentar JE (Journal Entry).Du kan vara anonym om du vill men dottern din vill ASOLUT att du blir medlem (Join).Det är gratis. Din e-mail lämnas aldrig ut.Du får inte spam.Du hittar många bokintresserade och det finns forum, både skandinaviska och internationella att prata på.Om du undrar över något så skicka gärna ett PM (personal message) till mig, BAMP, och fråga.
Lycka till!

PS. Matilda hälsar från Kina!!! DS.

Journal Entry 3 by BokMaria at Linköping, Östergötland Sweden on Wednesday, October 03, 2012
Tack för boken jag fick av dig blev jätteglad och överaskad!!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.