Vals Beeld

by Elvin Post | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9041409955 Global Overview for this book
Registered by wingAylaMeywing of Zeist, Utrecht Netherlands on 6/18/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAylaMeywing from Zeist, Utrecht Netherlands on Monday, June 18, 2012
Vincent Bloom en Elijah Fish hebben zes jaar lang de mondiale kunstwereld voor de gek gehouden door vervalsingen als nieuw ontdekte meesterwerken op de markt te brengen, van grootheden als Picasso, Giacometti, Matisse, Degas en Chagall. Alle grote veilinghuizen trapten erin. Totdat Bloom en Fish door stomme pech de gevangenis in draaiden. Zeven jaar later komen ze vrij.

De Boston Red Sox staan op het punt om voor het eerst sinds 86 jaar de World Series te winnen en de stad is in rep en roer. Dan wordt Fish door Bloom benaderd met het voorstel om een grote hoeveelheid schilderijen te roven uit het Isabella Stewart Gardner Museum in Boston, waaronder Rembrandts Christus in de storm op het meer van Galilea en Vermeers Het concert. Een krankzinnig plan. Of niet?

Journal Entry 2 by wingAylaMeywing at BC Meeting 2012 in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Saturday, June 30, 2012

Released 11 yrs ago (7/1/2012 UTC) at BC Meeting 2012 in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo beste vinder van dit boek,

Ik hoop dat u het idee en de praktijk van Bookcrossing leuk vindt. Ik hoop ook dat u een journal entry maakt van dit boek. U kunt ervoor kiezen dat anoniem te doen of u kunt zich aanmelden (het is gratis en spamvrij!). Wanneer u besluit zich aan te melden kunt u mij, AylaMey, opgeven als uw referring member.

Voelt u vrij om uw tijd te nemen voor het lezen van dit boek, het door te geven aan een bekende of het “in het wild” achter te laten zodat een ander het kan vinden. Wanneer u zich aanmeld en een journal entry maakt kunt u dit boek ook volgen op zijn reis. U krijgt bericht via e-mail wanneer iemand anders weer een journal entry maakt. Veel leesplezier!


Journal Entry 3 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Sunday, July 1, 2012
Meegenomen van de gezellige meeting in Castricum. Komt voorlopig even op de nog te lezen stapel.

Journal Entry 4 by wingJoanazinhawing at Amersfoort, Utrecht Netherlands on Friday, March 7, 2014
Dit boek heeft veel weg van een schelmenroman. Maar dan wel een schelmenroman waarin doden vallen, kunststukken ter waarde van honderden miljoenen euro's worden geroofd en een vrouw wordt ontvoerd (die daar overigens niet ongelukkig over is).

Elvin Post schrijft vermakelijk over een kunstroof die door de onverwachte dood van de opdrachtgever iets anders uitpakt dan verwacht. Hoe komen de dieven nu aan het beloofde geld?
Ik heb 'Vals beeld' met veel plezier gelezen. Een echte thriller is het niet, daarvoor is het te luchtig, maar het verhaal steekt goed in elkaar. Ik hoop alleen dat geen enkel museum zo met zijn topstukken omgaat als het museum dat hier beroofd wordt. Alhoewel de gang van zaken in de Kunsthal van een tijdje terug voor het ergste doet vrezen.

Journal Entry 5 by wingJoanazinhawing at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands on Wednesday, March 12, 2014

Released 9 yrs ago (3/16/2014 UTC) at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek gaat mee naar de boekenweekgeschenkmeeting in 't Hof van Oss.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Veel leesplezier!


Journal Entry 6 by Anyrock at - Ergens in de provincie, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, March 16, 2014
Hier ben ik ook wel benieuwd naar.
En er staat een schip op de voorkant.
edit: Boek kwam langzaam op gang, maar aan het eind volgden de gebeurtenissen elkaar snel op met een bevredigend einde.

Journal Entry 7 by Anyrock at Bankje bij de ingang van een bos in Putte, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, February 17, 2019

Released 5 yrs ago (2/17/2019 UTC) at Bankje bij de ingang van een bos in Putte, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder! Dit boek heb ik hier neer laten leggen, speciaal voor jou. Ik hoop dat je het leuk vindt. Laat je het even weten? Dat zou ik leuk vinden.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.