Gala

by Ronald Giphart | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9074336825 Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 6/7/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, June 07, 2012
Hallo lieve lezer,

Dit boek heb ik ingeschreven op BookCrossing.com, zodat ik bij kan houden waar het heen gaat, wie het leest, en wat ze er van vonden. Bezoek alsjeblieft www.BookCrossing.com om een berichtje achter te laten, en geef daarna het boek door aan iemand anders die het zal waarderen. We kunnen zo de reis van dit boek volgen, en zien welke vrienden het maakt, voor altijd!

Dank je wel!

***************

Productbeschrijving (Bol.com)

Een jonge actrice heeft een onstuimige en geheime relatie met haar agent Panc. Als bij hem een ongeneeslijke ziekte wordt geconstateerd, begint de verwarring. Pancs vrouw en medewerkers organiseren kort na zijn overlijden een groots galafeest. De actrice (en vertelster van dit verhaal) gaat ernaartoe met haar trouwe vriend Fräser - en wordt meegezogen in een maalstroom ontwikkelingen.

Recensie(s)

Het thema van de Boekenweek 2003 (12-22 maart) was 'Leven en dood in de letteren'. Het Boekenweekgeschenk werd toen geschreven door Ronald Giphart, de vooral door jongeren veel gelezen schrijver. Het agentschap 'Mijn Mensen' van de knappe en succesvolle veertiger Panc bestaat vijftien jaar. Hij wil dit vieren met een spetterend gala, maar enkele weken tevoren ontdekken artsen bij Panc een hersentumor. Hij overlijdt kort daarna. Door de ogen van een jonge actrice volgen we de bonte en uiterst ongewone verwikkelingen voorafgaand aan het gala dat op dringend verzoek van Panc toch doorgaat. Een tragikomische en eigentijdse novelle over de liefde en de dood.


Journal Entry 2 by wingcreativeChaoswing at Dwazziewegen in Foxwolde, Drenthe Netherlands on Friday, September 21, 2012

Released 6 yrs ago (9/20/2012 UTC) at Dwazziewegen in Foxwolde, Drenthe Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

De Dwazziewegen in Foxwolde is niet bepaald de eerste plek in Nederland waar je een gala zou verwachten, maar toch hangt dit boekje er, stevig vastgeknoopt aan het plaatsnaambord, te bungelen in een plastic zakje!

Journal Entry 3 by Riejanne at Foxwolde, Drenthe Netherlands on Tuesday, September 25, 2012
Zonder zoeken vond ik dit boek! Ik fietste er langs en dacht eerst dat er een folder hing (dit door de feestweek in Roden), maar toen zag ik het bekende boekje van BC en heb ik het boek meegenomen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.