ΟΧΤΩ

by Katherine Neville | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by vassilka of Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on 6/1/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by vassilka from Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on Friday, June 01, 2012
Ένα καθηλωτικό θρίλερ που διατρέχει την Ιστορία.

Ένα μυστήριο με ιστορία που υπερβαίνει τη χιλιετία. Ένας γρίφος που κέντρισε τα πιο λαμπρά πνεύματα που γνώρισε η ανθρωπότητα. Μια αρχαία φόρμουλα που χαρίζει τόσο μεγάλη δύναμη, ώστε έχει κυριεύσει την ψυχή όλων όσοι άκουσαν γι αυτή.
Ένα μυθικό σκάκι λαξευμένο εξ ολοκλήρου σε ασήμι και χρυσό, στολισμένο με ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια που προσφέρθηκε από οχτώ Μαυριτανούς στον αυτοκράτορα Καρλομάγνο: το θρυλικό Σκάκι του Μονγκλάν. Λέγεται ότι πήρε το όνομά του από τον άρχοντα της περιοχής του Μονγκλάν, στον οποίο δώρισε ο Καρλομάγνος το σκάκι. Εκείνος ανέθεσε τη φύλαξη του πολύτιμου θησαυρού στις μοναχές του Μονγκλάν. Η νεαρή ηρωίδα, ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, θα εμπλακεί στην αναζήτηση του σκακιού, συμμετέχοντας έτσι στο μεγαλύτερο κυνήγι θησαυρού όλων των εποχών.
Το Οχτώ είναι ένα εξαιρετικά άρτιο μυθιστόρημα, τόσο λεπτοδουλεμένο όσο και τα περίτεχνα διακοσμημένα κομμάτια του σκακιού, γεμάτο γρίφους, αντιθέσεις και περιπέτεια. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα πιο συναρπαστικά, ατμοσφαιρικά και πρωτότυπα μυθιστορήματα που γράφτηκαν τα τελευταία χρόνια.
Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου

Journal Entry 2 by vassilka at Larissa / Λάρισα, Larisa Greece on Friday, June 01, 2012

Released 8 yrs ago (6/1/2012 UTC) at Larissa / Λάρισα, Larisa Greece

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Το "τυλιχτό" μου βιβλίο για το Συνέδριο του Βόλου!

Journal Entry 3 by mtzam at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Monday, June 11, 2012
Το τυλιχτό βιβλίο που έτυχε στο Θανάση. Θα επανέλθουμε με σχόλια μετά την ανάγνωσή του.

Journal Entry 4 by mtzam at Athens - Αθήνα, Attica Greece on Tuesday, November 12, 2013
Πριν ξεκινήσω την ανάγνωση του βιβλίου, είχα διαβάσει κριτικές αναγνωστών στο Διαδίκτυο. Συνέβαινε κάτι περίεργο, οι αναγνώστε ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, σε αυτούς που το αγαπούσαν και σε αυτούς που το μισούσαν. Όταν βρίσκεσαι με ένα βιβλίο στα χέρια σου που έχει διχάσει τόσο το κοινό, αναρωτιέσαι σε ποια κατηγορία θα ανήκεις εσύ μετά το πέρας της ανάγνωσης.Εμένα το βιβλίο μου άρεσε, ήταν ευχάριστο, διαβαζόταν ανάλαφρα με διάθεση, χωρίς περιττά κατά τη γνώμη μου στοιχεία και με ολοκληρωμένους χαρακτήρες.
Χρονικά αναπτυσσόταν σε δύο εποχές που ενώ εναλλάσονταν ωστόσο δεν σε μπέρδευαν ούτε και ξεχνούσες την πλοκή της μιας εποχής όταν ξεκινούσες την ανάγνωση της άλλης, περίτεχνα δεμένς οι ιστορίες που αλληλοσυνδέονταν και αλληλοσυμπληρώνονταν.

Μου άρεσαν οι χαρακτήρες και με έπειθαν, ενώ η πλοκή είχε ενδιαφέρον και σε κρατούσε μέχρι το τέλος. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε και σκέφτομαι να αγοράσω και το δεύτερο τόμο, τη "Φωτιά" που συνεχίζει την ιστορία. Το προτείνω για χαλαρό διάβασμα.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.