Το ξύπνημα της φράουλας

Registered by gia-wk of Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on 5/18/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by gia-wk from Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Friday, May 18, 2012
Ο Αλέξιος μόλις έχει τελειώσει το λύκειο και φεύγει για σπουδές στο Λονδίνο. Στη διάρκεια του ταξιδιού φέρνει στη μνήμη του το ταξίδι της εφηβείας. Το παιχνίδι με το άλλο φύλο, το ερωτικό ξύπνημα και η αυγή της ζωής του ως άντρα συναντιούνται στο πρόσωπο της Ηώς. Κι όμως, η Ηώ λείπει απ’ τη ζωή του εδώ κι ενάμιση χρόνο. Οι αφηγήσεις του στην εντεκάχρονη συνεπιβάτισσά του, τη Ναταλία, θα τον βοηθήσουν να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά νιώθει. Θα τον βοηθήσουν να καταλάβει ότι ο καιρός των αποφάσεων ήρθε...

Journal Entry 2 by gia-wk at Thessaloniki - Θεσσαλονίκη, Thessaloniki Greece on Thursday, July 10, 2014
Το διαβάζεις μονορούφι,ε ίναι και μικρούλι. Θα μπορούσε να είναι και σε κάποια συλλογή με διηγήματα.

Released 6 yrs ago (7/26/2014 UTC) at Μέλισσα in Agios Nikolaos - Άγιος Νικόλαος, Lasithi Greece

WILD RELEASE NOTES:

Το βιβλιαράκι αυτό απελευθερώθηκε το βραδάκι σε σημείο που χα σταμπάρει απο το μεσημέρι! Με κοιτούσαν λίγο περίεργα που το έστεινα και για φωτογραφία αλλά ουφ..το βγαλα!
Το βιβλίο αυτό αφήνεται να ταξιδέψει με αφορμή το Summer Earthquake Challenge, μιας μαζικής, δηλαδή, «απελευθέρωσης» βιβλίων σε δημόσιους χώρους που διοργανώνει η Kefalonia-OBCZ και οι: Monte-Cristo, saura13, To_koritsi

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~


Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!

Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.