Sian nimeen

by Pablo Tusset | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789524830768 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/6/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 06, 2012
Hankinta Iidesmarkkinoitten kirpparipöydästä.

Takakannesta:

"Vuoristokylän teurastamossa tapahtuu raaka murha, johon liittyy kummallisia piirteitä. Eläkkeen kynnyksellä oleva komisario Pujol saa tapauksen selvitettäväkseen. Dekkarijuoni taustanaan Sian nimeen punoo yhteen kolme tarinaa. Yksi kertoo komisariosta, ihmisestä kylmän ammattilaisen takana; kuinka mies vanhoilla päivillään innostuu uudesta pop-musiikista, nopeista autoista, kukkakuvioisista paidoista ja rakkaasta vaimostaan, jolle hän eläkkeellä aikoo omistautua. Toisessa komisarion ”ottopoika”, poliisi T tapaa virkavapaalla New Yorkissa elämänsä naisen. Kolmannessa T soluttautuu vuoristokylään tutkimaan murhaa, ja saa tuta suljetun pikkuyhteisön kaikessa hupaisuudessaan ja karmivuudessaan.

Espanjalaisen Pablo Tussetin taiten kerrotussa romaanissa jää lukijan tulkittavaksi, mikä on hyvän ja pahan raja. Teos on yhtä aikaa dekkari, rakkauskertomus ja tarina ihmisluonnon oikullisuudesta."

Espanjankielinen alkuteos En el nombre del cerdo (2006)
Sammakko, 2008.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, October 20, 2018
Olipas hämmentävä ja omituinen kirja, mutta varsin mainio sellainen! Tämä ei ollut dekkari perinteisessä mielessä, mutta vaikea on määritellä kirjalle muutakaan genreä. Kirjan ensimmäisen kappaleen raaka ja kuvottava teurastamokuvaus oli jotenkin räväyttävä - kaltaiseni vannoutunut lihansyöjäkin oli valmis sen luettuaan kyseenalaistamaan porsaanlihan syönnin. Avausosan jälkeen tyylilaji muuttui vallan joksikin muuksi, omintakeinen huumori toi mielleyhtymiä Fred Vargasin kirjoihin. Loppuosa psykopatiakuvaukset ja hyvän ja pahan mietinnät jättivät ehkä vähän hämmentyneen jälkimaun. Kiinnostava kirjailijatuttavuus, jonka toinen suomennettu kirja löytyy hyllystäni, tekee mieli tarttua siihen pian!

#59 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Monday, December 10, 2018

Released 7 mos ago (12/10/2018 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Pikkujoulumiittiin tarjolle!

Journal Entry 4 by Appelsiini at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, December 11, 2018
Lukutuoli sai suositeltua tämän(kin) mun matkaani :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.