Dodelijk tij

by Clive Cussler | Mystery & Thrillers |
ISBN: 904492446x Global Overview for this book
Registered by wingAngelFroukwing of Bolsward, Fryslân (Friesland) Netherlands on 4/16/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAngelFroukwing from Bolsward, Fryslân (Friesland) Netherlands on Wednesday, April 18, 2012
Al generaties lang proberen schatgravers liet raadsel te ontsluieren van de Put, een labyrint van niet water gevulde schachten en tunnels in liet binnenste van een klein eiland voor de kust van Maine. In deze Put zou een piratenschat verborgen liggen, maar bijna iedereen die zich ooit in de Put heeft gewaagd, van beroepsschatgraver tot onschuldige visser of nieuwsgierige toerist, vindt om onverklaarbare redenen de dood.

Maar nu is er een opzienbarende ontdekking gedaan: de Put is uitgedacht door een beroemde zeventiende-eeuwse architect, die zijn ontwerp in geheimschrift heeft opgetekend. Zal de ontcijfering van zijn code een einde maken aan de vloek die op de Put rust... of niet?

Nog nooit is naar dit eiland een expeditie georganiseerd waarbij zoveel high-techapparatuur wordt ingezet. De schatgravers hebben hun gegronde reden - $ 2 miljard in goud - om de strijd niet de Put aan te gaan, en iedereen heeft zo zijn eigen motieven om zich bij hen aan te sluiten...

D0DELIJKTIJ is een prachtige thriller waarin de spanning bij iedere pagina stijgt en de lezer dieper in liet mysterie wordt meegesleurd.

Eén van mijn favoriete schrijvers.

Journal Entry 2 by wingAngelFroukwing at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, June 18, 2012

Released 6 yrs ago (7/1/2012 UTC) at Castricum, Noord-Holland Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dit boek gaat mee naar de meeting in Castricum.

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht kadootje van mij voor jou... Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels mbt bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen, geef het dan door aan iemand anders, of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan...

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat. Ik zou het fijn vinden als je mij (AngelFrouk) dan opgeeft als referent (= diegene via wie je met bookcrossing hebt kennis gemaakt). Dankjewel en een fijne dag!!

Journal Entry 3 by MarieBox at Hillegom, Zuid-Holland Netherlands on Tuesday, July 03, 2012
Meegenomen van de tafel tijdens de oer-gezellige BC meeting.
Bedankt voor het meebrengen !

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.