Het Holcroft pact

by Ludlum, Robert | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789024542901 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 2/11/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Saturday, February 11, 2012
Synopsis:
"Noel Holcroft, zoon van een overleden nazi, krijgt dertig jaar na de oorlog een document overhandigd dat indertijd door zijn vader en twee andere nazi's is opgesteld. Er staat in dat er een enorm bedrag is vastgezet op een Zwitserse bank.
Deze hoeveelheid geld moet nu gebruikt worden om de slachtoffers van het Derde Rijk te helpen. De drie oudste kinderen van de ondertekenaars worden belast met de uitvoering van de opdracht.

Al spoedig blijkt echter, dat het plan verre van nobel is en dat onder de dekmantel van rechtvaardigheid een barbaars complot schuilgaat."

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Saturday, February 11, 2012
Lang geleden gelezen. Behalve dat het wel een goed boek was, weet ik er niet meer zoveel van. Dus, deze gaat naar de stapel 'te herlezen'.

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Saturday, April 18, 2020
Een boek dat me flink veel hoofdbrekens heeft gekost. Complottheorieën na samenzweringen, oude toekomstplannen die werkelijkheid moeten worden. Op een ingenieuze manier 30 jaar geleden geconstrueerd en nu verteld. Geen gemakkelijk boek, wel interessant.

In de volwassenen helft van de zwerfboekenkast.

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje voor jou. Veel plezier ermee!

Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.

Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan via de site aan als nieuwe BookCrosser. De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.