Kaukaisen saaren valtias

by Victoria Holt | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by MINKULA of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 2/11/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by MINKULA from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, February 11, 2012
Viikin kirjaston kierrätyskorista.

Takakannesta:

"Köyhä Ellen on pienestä pitäen elänyt rikkaan sukulaisensa Agathan armoilla. Ainoa ilonaihe on ystävyys talon tyttären Esmeraldan kanssa, jolle puuhataan rikasta sulhasta, Philipiä. Mutta Philip kosiikin yllättäen Elleniä. Ja sitten, juuri häiden aattona, hän kuolee arvoituksellisella tavalla.

Kaukainen sukulainen Jago kutsuu Ellenin luokseen, omalle kauniille saarelleen Cornwallin edustalle. Siellä Ellen löytää odottamattomia johtolankoja kauan sitten kuolleiden vanhempiensa suhteisiin. Mutta se mitä hän saa tietää on oudon pelottavaa, ja myös Jago herättää hänessä pahoja aavistuksia.

Ja yhtäkkiä Ellenin monivuotinen painajainen, uni punaisesta huoneesta, onkin totta. Hän aavistaa, että siinä on avain Philipin arvoitukselliseen kohtaloon – ja myös hänen omaan kohtaloonsa…"

Journal Entry 2 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, June 12, 2014
Keräsin aikoinaan Seitsemän linnun taian journaliin Holtin kirjoille tyypillisiä piirteitä ja niin vain tässäkin oli aika moni hyvin edustettuna. Jälleen totesin, miten ristiriitaisia tunteita lempikirjailijan teos voi aiheuttaa. Toisaalta rakastan ajankuvaa, maltillista romantiikkaa ja sukusalaisuuksia (sekä niistä aiheutuvia trillerimäisiä piirteitä), mutta pahojen aavistusten vatvonta menee monesti ihan liiallisuuksiin. Tässä tarinassa sankarittaren rakastettu vaikutti lisäksi ärsyttävän päällekäyvältä, mitä en muista aiemmin lukemistani Holteista.

Holteja odottaa kirjahyllyssä vino pino, mutta taidan nyt jonkin aikaa pitää taukoa näistä. Kirja oli mukana tämän kesän Rantakassissa, joten se siirtyy jossain vaiheessa eteenpäin sen valinneelle.

Journal Entry 3 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, June 16, 2014

Released 5 yrs ago (6/16/2014 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Postissa eteen päin... Hyvää kesää! :)

Journal Entry 4 by ButtesChaumont at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, June 19, 2014
Oi, mikä kirja. En ole tuntenut isäni puoleista sukua juuri ollenkaan ja kävin vain kerran lapsena isäni kotipaikassa käymässä, jolloin sain tädiltäni pari isoäitini peruja olevaa kirjaa mökkilukemiseksi. Toinen kirjoista oli kolmen teoksen kokoelma Victoria Holtia sisältäen myös tämän teoksen. Olipa hauska sattuma, että sain kirjan näin juuri ennen juhannusta, joten voin ottaa sen mukaani sille samaiselle kesämökille luettavaksi. Kiitokset kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.