genesis

by Karin Slaughter | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingJoanazinhawing of Amersfoort, Utrecht Netherlands on 2/8/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingJoanazinhawing from Amersfoort, Utrecht Netherlands on Wednesday, February 08, 2012
Na de gruweldaad die haar leven in Grant County totaal heeft verwoest, is Sara Linton naar Atlanta gevlucht. Ze is een nieuw leven begonnen en werkt in een ziekenhuis, waar op een dag een zwaar mishandelde vrouw met spoed wordt binnengebracht. Sara raakt in de ban van deze mysterieuze vrouw en gaat op onderzoek uit. Daarbij kruist ze het pad van Will Trent en Faith Mitchell die op de zaak zijn gezet. Ze vinden in de bossen rond Atlanta een ondergrondse martelkamer, die alle gruwelijkheden overtreft. Als er nog een vrouw verdwijnt, lijkt slechts een ding zeker, de martelaar geeft zich niet snel gewonnen…

Karin Slaughter laat drie onvergetelijke personages uit haar eerdere bestsellers samenkomen in deze zinderende race tegen de klok, in een duel met het onmenselijke.

Journal Entry 2 by wingJoanazinhawing at BC Meeting 2013 in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Friday, June 14, 2013

Released 7 yrs ago (6/30/2013 UTC) at BC Meeting 2013 in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten tijdens de grootste en gezelligste BC-meeting in Nederland.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Meer Nederlandstalige informatie vind je op www.bookcrossing.nl. Mocht je besluiten lid te worden van bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Joanazinha, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!


Journal Entry 3 by Sjibbie at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, June 30, 2013
Meegenomen van de strand meeting :). Toegevoegd aan de nog te lezen stapel die nu bijna 2 keer mijn lengte heeft bereikt.

Even kijken of ik deze al ken, maar volgens mij nog niet. Anders ga ik er weer iemand anders blij mee proberen te maken.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.