De minotaurus

by Stephen Coonts | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789026971495 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 2/5/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, February 5, 2012
Synopsis:
"Jake Grafton, voormalig vlieger van A-6 Intruders en ex-commandant van de air wing van een vliegdekschip, is overgeplaatst naar het Pantagon in Washington.

Grafton wordt aangesteld als leider van een project voor de ontwikkeling van de A-12, een ultra-modern, top secret aanvalsvliegtuig voor de Amerikaanse strijdkrachten, uitgerust met de laatste snufjes op het gebied van de stealth-techniek.

ALs Grafton dacht dat hij een vervelend kantoorbaantje zou krijgen, dan komt hij al gauw bedrogen uit. Er zijn namelijk duidelijke aanwijzingen dat zich een 'mol' in de gelederen heeft genesteld, een waanzinnig slimme figuur die de testresultaten doorsluist naar een vreemde mogendheid...

Tegen wil en dank raakt Grafton betrokken bij de spionage-activiteiten en allengs weet hij door te dringen tot de kern van een huiveringwekkend komplot."

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Sunday, February 5, 2012
Uit een van de boekendozen van Moem. Deze blijft een tijdje hier, ik wil hem lezen voor hij op reis gaat.

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Monday, May 28, 2012
Een mager zesje voor dit boek.

Dat heeft verschillende redenen. Het hoofdverhaal van Grafton die een opdracht moet uitvoeren (kies een nieuw toestel voor de marine) was goed te volgen. Maar.... daarnaast zijn er nog andere verhalen: van een spion, een dubbelspion en een soort 'in de gaten houdende' spion. Hoe en waarom ze de dingen doen die ze doen blijft voor mij wat wazig.
Jawel, spionnenverhalen zijn altijd wazig, maar ik blijf toch met een gevoel zitten van 'waarom is het verhaal zo gemaakt als het is gemaakt?' De drijfveren zijn natuurlijk geld voor de verkopende partij en voorkomen van een al te grote technologische voorsprong voor de kopende, maar verder zat er niet echt veel in dit verhaal. Niets wat echt verraste, wat echt een WAUW was.

Ik ben blij dat ik erdoor ben.

Journal Entry 4 by wingBoekentrolwing at Strand in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Thursday, June 20, 2013

Released 9 yrs ago (6/30/2013 UTC) at Strand in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Dit boek gaat mee naar Castricum, op zoek naar nieuwe lezers. En wel op een hele speciale manier: het wordt vrijgelaten in de Diving Game (voor Team Russia) in de BookCrossing Olympics. De plek waar we het boek gaan vrijlaten is het strand van Castricum, richting zee, gerekend vanaf Zoomers, op -0,75 m.

Meer informatie over deze game:
http://bookcrossingolympics.blogspot.nl/2013/04/diving.html

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee!
Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een release entry zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.
Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan aan als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com). Zou je mij (BoekenTrol) dan willen opgeven als referent? Bedankt!
De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.