In de val

by Dean Koontz | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9074336183 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 1/14/2012
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Saturday, January 14, 2012
Synopsis:
"De weg was afgezet. Meg remde en stopte. Het onheilspellende gebouw van Biolomech doemde voor haar op. Er werd gefluisterd dat er in dit bedrijf geheime experimenten werden gedaan. een man gekleed in een zwarte jas met het bedrijfslogo van Biolomech inspecteerde Megs jeep zorgvuldig. Met een stok waarop spiegels en een lamp waren bevestigd, keek hij zelfs onder de auto, terwijl zijn collega een geweer in de aanslag hield. De spanning en angst waren van hun gezicht af te lezen..."

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Tuesday, April 16, 2013
Een eenvoudig kort verhaal, spannend, dat wel, maar dat is dan ook een vereiste voor een cadeauboek in de Maand van het Spannende Boek.

Het verhaal is af, heeft een duidelijk begin en eind, alhoewel het einde van dit boek ook het begin kan zijn van een verhaaldraad in een ander boek. Ik weet niet zeker of ik al eerder een boek van Koontz heb gelezen. Ik zal er op letten.

Journal Entry 3 by wingBoekentrolwing at Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Thursday, April 16, 2020
Dit boek mag binnenkort verder op reis.

In de volwassenen helft van de zwerfboekenkast.

Hallo, gelukkige vinder!
Wat leuk dat je op deze pagina kijkt. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, een cadeautje voor jou. Veel plezier ermee!

Het zou fijn zijn als je meldt dat je het boek gevonden hebt. Dat kan gewoon in het Nederlands. Daarna kun je het lezen en, als je wilt, hier nog eens schrijven wat je er van vond.
Je mag het ook aan iemand anders geven, of het gewoon weer ergens achterlaten. Het zou leuk zijn als je dan ook een vrijlaatbericht zou schrijven, om te vertellen waar je het achtergelaten hebt.

Wil je het boek op zijn reis volgen, meld je dan via de site aan als nieuwe BookCrosser. De Nederlandse uitleg vind je op www.bookcrossing.nl
Heel veel plezier gewenst!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.