Homma hanskassa

by Eva Wahlström | Biographies & Memoirs |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by polenka of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 12/21/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by polenka from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Wednesday, December 21, 2011
"Pienen suomenruotsalaisen tytön matka Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueen maskotista Suomen päävalmentajan silmäteräksi on ollut raskas mutta antoisa. Elävästi kirjoitettu ja runsaasti kuvitettu kirja avaa nähtäväksemme palan maailmaa, joka vei 15-vuotiaan Eva Wahlströmin mukanaan kertaheitolla.

Wahlström kertoo vauhdikkaasti paitsi urheilu-urastaan myös omasta elämästään valottaen samalla koko 1980-luvulla syntyneen sukupolvensa maailmankuvaa. Räväkkä Wahlström tarinoi hullunhauskoista sattumuksista niin Loviisan takapihoilla, istanbulilaisessa kylpylässä, venäläisessä hotellissa kuin Delhissä kerjäläisten keskellä.

Wahlström pohtii myös vakavampia teemoja. Kirja avaa pysäyttävällä ja koskettavalla tavalla Wahlströmin suhdetta kuolevaan isäänsä ja kertoo myös siitä, kuinka jukisuus muuttaa elämän."

Tämä oli mielestäni oikein kiinnostava kirja! Eva Wahlström on muutenkin mielestäni hieno urheilija. Olisipa minulla edes puolet Evan sisusta ja kunnianhimosta.

Varattu Soozreaderille.

Journal Entry 2 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Tuesday, January 03, 2012
Kiitoksia kirjasta! Varmasti mielenkiintoinen elämänkerta!:)

Journal Entry 3 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Sunday, December 22, 2013
Tämä kirja oli juuri niin mielenkiintoinen kuin etukäteen ajattelinkin:) Välillä tahti oli niin hurjaa, että oli vaikeuksia pysyä mukana! Hyvä kirja!:D

Journal Entry 4 by wingSoozreaderwing at by mail, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases on Sunday, December 22, 2013

Released 5 yrs ago (12/22/2013 UTC) at by mail, a fellow bookcrosser -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja on matkalla seuraavalle lukijalle! Lukemisen iloa!:)

Journal Entry 5 by stinaP at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, January 02, 2014
Kiitos kirjasta! Se tuli jo jokin aika sitten, mutta sivuston takkuilun takia pääsen journaloimaan vasta nyt. Toivottavasti merkintäni ei katoa bittiavaruuteen ;)

Kirjaa jo vähän selailin - vaikuttaa kyllä koukuttavalta :D

Journal Entry 6 by trainer65 at Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa / Södra Österbotten Finland on Friday, July 03, 2015
Nappasin kirjan StinaPin pinosta Ähtärin abc:n pikkumiitissä. Kiitos!

Journal Entry 7 by trainer65 at Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa / Södra Österbotten Finland on Sunday, January 06, 2019

Released 4 mos ago (1/7/2019 UTC) at Ähtäri, Etelä-Pohjanmaa / Södra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirjakolle hyllyntyhjennys-projektin satona.

Journal Entry 8 by wingkirjakkowing at Sipoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 09, 2019
Trainer65:lta tuli painava laatikollinen kirjoja!
En ollut kuullut koko Eva Wahlströmistä ennen kuin näin hänet telkkarissa - olikohan Yökylässä Maria Veitola ihan eka kohtaaminen ja sitten aika pian siinä Teemu Selänteen sarjassa, jossa hänellä oli eri lajien mestareita vieraanaan Jenkeissä. Räväkältä vaikuttaa, mutta apua, kuka haluaa urheilla, jos kropasta tulee täysi romu? Tässä tomumajassa pitäisi kuitenkin taapertaa loppuun saakka, ei sitä ehdoin tahdoin kannata rikkoa. Mikään mestaruus ei ole sen arvoinen.

Journal Entry 9 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, January 12, 2019
Jaaha, en taida tänäkään yönä päästä aikaisin nukkumaan.
Vieläköhän Evan Mummi elää? Hän, joka tunnettiin siitä että nauroi kunnes pissa tuli housuun. Ehkä ei, koska kerrottiin imperfektissä. Onneksi minulla ei ole lapsenlapsia, en viitsi edes ajatella mistä minut tunnettaisiin...

Journal Entry 10 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 13, 2019
Olen päässyt lukuun kuusi ja jos kirja on Evan itsensä kirjoittama (aina nämä julkkisten kirjat eivät ole, vaikka kannessa niin lukee), niin hän on älykkäämpi kuin odotin ja minkä kuvan olin saanut hänestä TV:n välityksellä.
Kirjan alkuperäisen nimen Lite räcker inte olisi voitu suomentaa ihan hyvin samassa hengessä Vähän ei riitä, koska siitähän kaikki tuntuu Evalla kumpuavan. Ei Homma hanskassakaan huono ole, mutta silloin kun alkuperäinen nimi taipuu hyvin suomeksi, niin mielestäni sille voisi olla uskollinen.

Journal Entry 11 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 14, 2019
Sain kirjan loppuun aamulla. Olen tähän asti ajatellut vain, että onneksi minuun ei ole istutettu halua laulaa julkisesti, koska niin harva menestyy ja bisnes on kova. No nyt saan taas kiittää Taivaan Isää siitä, että en ole koskaan tuntenut minkäänlaista intoa mihinkään kilpaurheiluun, koska panostus huipulle pääsyyn on aivan mieletön ja vielä mielettömämpiä ovat kisamatkat erilaisiin hornantuutteihin, joissa lisäksi vallitsee monasti häikäilemätön tuomaripeli. En tiedä miksi tuo painojuttu on niin tärkeä, vai onko sitä oltava sen painoinen mihin luokkaan on ilmoittautunut? Eikö siis voida punnita ja kilpailla siinä luokassa mitä vaaka silloin näyttää? Ja jos luontaisesti on yli 60 kg, niin eikö voisi suosiolla ilmoittautua siihen luokkaan? Ei voi olla terveellistä tiputtaa lopuksi painoa kirjassa kuvatuilla tavoilla ja mennä matsiin hirveän paaston päätteeksi. Puhumattakaan vatsataudeista, ihan järkyttävää. Saan vatsataudin yleensä pelkästään puhumalla jonkun vatsatautisen kanssa puhelimessa, joten niitä on muutama sairastettu. Sitä menee tosi nopeasti aivan surkean huonoon ja vetämättömään kuntoon, pelkkä ajatus että silloin pitäisi kiivetä johonkin kehään hakattavaksi - voi kääks. Ja univaje tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus. Ei ihme, jos urheilijat yrittävät kaikki vippaskonstit tulosten parantamiseksi, jos niistä ei jää kiinni.
Panen kirjan sivuun jotain tulevaa miittiä varten, en halua vapauttaa villisti jos ei ole "pakko".

Journal Entry 12 by wingkirjakkowing at Sipoo, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 30, 2019

Released 3 mos ago (1/28/2019 UTC) at Sipoo, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Lähti lainaan personal trainerilleni. Sen jälkeen lukujonossa työkaverini.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.