Tuuvan talli 7

by Lena Furberg | Teens | This book has not been rated.
ISBN: 9789522332905 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 12/3/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, December 3, 2011
Takakannesta:


"Suosittu Tuuvan talli -pokkarisarja jatkuu! Sarjan seitsemännessä osassa kerrotaan Jonaksen Emmy-hevosen varsomisesta kaukana Brittein saarilla ja tutustutaan Tuuvan tallin uusiin hevosiin. Tallilla käykin melkoinen vilske, ja välillä vallattomat ponit ja hevoset järjestävät omistajilleen ylimääräistä ohjelmaa... Mukana on myös kartta Tuuvan tallin pihapiiristä!

Tämän Tuuva-pokkarin sarjakuvat on julkaistu Hevoshullu-lehdessä vuosina 2003-2004.

Hevoshullu-lehden kestosuosikkeihin lukeutuva Tuuvan talli on Lena Furbergin piirtämä ja käsikirjoittama, tositapahtumiin perustuva sarjakuva. Tuuvan talli kertoo koskettavasti ja elämänmakuisesti pienen tallin ja tavallisten hevostyttöjen elämästä."


Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampellan alue in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, May 1, 2012

Released 11 yrs ago (5/1/2012 UTC) at Tampellan alue in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautui Pellavantorille Valon kehrä-nimisen patsaan juurelle. Osallistun vapautuksella patsasvapautushaasteeseen.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraavat linkit ovat avuksesi.
Bookcrossingista suomeksi: http://bookcrossingfinland.net/wiki/
Suomenkielinen keskustelufoorumi: http://www.bookcrossing.com/forum/30Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.