Risico

by Cook, Robin | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9789022982273 Global Overview for this book
Registered by wingBoekentrolwing of Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on 10/20/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingBoekentrolwing from Leeuwarden, Fryslân (Friesland) Netherlands on Thursday, October 20, 2011
Synopsis:
"Dr. Edward Armstrong staat aan de vooravond van een grote medische doorbraak: het door hem ontwikkelde geneesmiddel Ultra is een antidepressivum met werkelijk fenomenale eigenschappen. Hiermee zal zijn faam als medisch onderzoeker in één klap gevestigd zijn. De dierproeven verliepen vlekkeloos en het enige waar de proefpersonen over klagen, is dat ze gedurende korte tijd aan geheugenverlies lijden - al met al niets alarmerends.
Maar Armstrong staat onder grote druk van zijn geldschieter, die voortdurend dreigt de geldkraan dicht te draaien. Om tijd te winnen besluit hij Ultra op zichzelf te testen en slikt hij zijn eigen wondermiddel. Maar dan merkt zijn geliefde Kimberley Stewart dat hij verandert. Aanvankelijk denkt ze dat de werkdruk hem te veel is geworden. Maar als Armstrong ten prooi valt aan onbeheersbare woedeaanvallen, beginnen bij haar de alarmbellen te rinkelen.

De overheid besluit een onderzoek in te stellen naar de negatieve berichten over de Ultra-proefpersonen. Kimberley, overtuigd dat ze niets heeft te vrezen van de waarheid, besluit haar medewerking te verlenen. Maar op dat moment kan ze nog niet weten dat zij en Armstrong deze misschien wel eens met hun eigen leven zullen moeten betalen..."

Journal Entry 2 by wingBoekentrolwing at BC Meeting 2013 in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, June 24, 2013

Released 7 yrs ago (6/30/2013 UTC) at BC Meeting 2013 in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op zoek naar nieuwe lezers gaat dit boek met mij op reis naar Castricum.

Ik laat het meetellen voor de Football Game (voor Team Russia) in de BookCrossing Olympics.

Journal Entry 3 by Sjibbie at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Sunday, June 30, 2013
Meegenomen van de strand meeting :). Toegevoegd aan de nog te lezen stapel die nu bijna 2 keer mijn lengte heeft bereikt.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.