Echte vrienden

by R. Sisman | Women's Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9046120880 Global Overview for this book
Registered by Soloo of 't Harde, Gelderland Netherlands on 10/13/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Soloo from 't Harde, Gelderland Netherlands on Thursday, October 13, 2011
Jack en Freya zijn al tien jaar lang echte vrienden. Ze zijn nu allebei dertig-en-een-beetje en kennen elkaar heel goed. Véél te goed eigenlijk. En natuurlijk hebben ze ook wel eens flinke ruzie....

Freya vindt Jacks smaak voor tienerstudentes van de Bubblegum-planeet namelijk een beetje zielig. En Jack heeft wat moeite met Freya's absolute minachting voor menselijke zwakheden - vooral als het Jack betreft.

En dus lopen de spanningen tussen de 'echte vrienden' hoog op als Freya wordt gedumpt door haar vriend en tijdelijk bij Jack intrekt. Er dreigt zelfs ontploffingsgevaar als Jack voorstelt om voor Freya's partner door te gaan op het huwelijk van haar stiefzusje. Waarom kunnen ze nou ineens niet meer normaal met elkaar om gaan? Waarom kunnen ze niet gewoon echte vrienden blijven?Journal Entry 2 by Soloo at By hand, RABCK -- Controlled Releases on Monday, November 12, 2012

Released 6 yrs ago (11/13/2012 UTC) at By hand, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Mocht je besluiten lid te worden van Bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Soloo, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.