Dood door schuld?

by Henry Denker | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Mayti of 't Harde, Gelderland Netherlands on 9/10/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Mayti from 't Harde, Gelderland Netherlands on Saturday, September 10, 2011
Kate Forrester, een jonge, maar zeer bekwame arts, heeft het razend druk. Haar collega heeft zich zojuist ziek gemeld, dus is zij vanavond de enige arts op de eerste-hulpafdeling. Kate rent van de ene patiënt naar de andere en behandelt alle spoedgevallen – schotwonden, een hartaanval, een zelfmoordpoging en een gruwelijk mishandeld kind – zo goed als zij kan. Tot Claudia Stuyvesant – de enige dochter van een machtige zakenman – wordt binnengebracht. Claudia’s moeder is compleet in paniek. Ze eist dat Kate alle patiënten in de steek laat om Claudia’s buikpijn te onderzoeken.

Claudia’s klacht lijkt niet ernstig en medisch onderzoek toont niets concreets aan. Tot grote ergernis van Claudia’s moeder gaat Kate terug naar haar andere patiënten. Maar een paar uur later is Claudia Stuyvesant dood. En Kate, die zeker weet dat ze de juiste diagnose heeft gesteld, staat oog in oog met een woedende vader die haar beschuldigt van nalatigheid en dood door schuld. Vader Stuyvesant is vastbesloten Kate voor haar fouten te laten boeten: hij zal ervoor zorgen dat Kate haar beroep niet meer mag uitoefenen...

Kate heeft een zuiver geweten en zij is ervan overtuigd dat haar geen blaam treft. Maar de directie van het ziekenhuis is doodsbang. Niet alleen voor de invloedrijke potentaat Stuyvesant, maar ook voor de goede naam van hun ziekenhuis. Zij ontheffen Kate uit haar functie en laten haar aan haar lot over.

De jonge, knappe advocaat Scott van Cleve is Kate’s enige bondgenoot. Zonder enige aarzeling zet hij zijn eigen carrière op het spel om Kate uit de wraakzuchtige handen van Stuyvesant te redden. Hun enige kans is te bewijzen dat Claudia tijdens het onderzoek belangrijke, zeer relevante informatie heeft verzwegen.

Maar alle aanwijzingen die Kate en Scott natrekken, lopen op niets uit. Langzaam maar zeker wordt duidelijk dat Claudia’s vader zijn macht en zijn invloed misbruikt om te voorkomen dat Kate en Scott ontdekken wat er werkelijk aan de hand is...

Journal Entry 2 by Mayti at Zwembad de Biezem in Laren, Noord-Holland Netherlands on Saturday, September 10, 2011

Released 9 yrs ago (9/11/2011 UTC) at Zwembad de Biezem in Laren, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten tijdens het Goois Hondenfestijn 2011.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Mocht je besluiten lid te worden van Bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Mayti, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.