Mijn echte naam is Lisa

by David Alexander | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Mayti of 't Harde, Gelderland Netherlands on 9/10/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Mayti from 't Harde, Gelderland Netherlands on Saturday, September 10, 2011
Zakenman Peter Howard raakt in een supermarkt in gesprek met een meisje dat hem toevertrouwt: 'Mijn echte naam is Lisa'. Even later hoort hij de vader haar aanspreken met Alice en ziet hij hem Lisa slaan omdat ze met een vreemde praatte. Peter waarschuwt de politie niet, maar neemt het recht in eigen hand. Lisa blijkt gekidnapt te zijn door een bendie die zich specialiseert in bizarre kinderwensen. Peter belooft haar terug te brengen naar haar ouders - een belofte die hij denkt in een paar uur gestand te doen. Maar hoewel Lisa weet waar ze woont, weet ze niet in welke staat de stad ligt. Vastbesloten haar ware ouders te vinden, begint Peter een wanhopige zoektocht, achternagezeten door haar ontvoerders, die ten koste van alles hun prooi terug willen krijgen en hem het zwijgen opleggen. Maar hoe langer de zoektocht duurt, hoe meer hij door anderen gezien wordt als een ontvoerder. Dan realiseert Peter zich hoe gevaarlijk zijn onschuldige belofte aan een klein meisje is geworden...

Journal Entry 2 by Mayti at Zwembad de Biezem in Laren, Noord-Holland Netherlands on Saturday, September 10, 2011

Released 11 yrs ago (9/11/2011 UTC) at Zwembad de Biezem in Laren, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten tijdens het Goois Hondenfestijn 2011.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Mocht je besluiten lid te worden van Bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Mayti, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.