Taboe

by Sherry Sonnett | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Mayti of 't Harde, Gelderland Netherlands on 9/10/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Mayti from 't Harde, Gelderland Netherlands on Saturday, September 10, 2011
Vega Johnson is aantrekkelijk, ambitieus en alleen. Wanneer ze de mysterieuze Paul Lattimer ontmoet, is ze meteen verloren. Ze krijgen een heftige verhouding. Achter Vega's koele uiterlijk van succesvolle zakenvrouw blijkt een intense begeerte te smeulen. Voor het eerst in haar leven durft ze toe te geven aan haar roekeloze sexuele fantasieën. Gedreven door de allesverterende lust die Paul in haar heeft wakker gemaakt, verandert Vega in een gevaarlijk roofdier. Samen met Paul overschrijdt ze alle grenzen. Voor Paul heeft ze àlles, maar dan ook werkelijk àlles over. Zelfs wanneer dit uiteindelijk betekent dat ze aan de verkeerde kant van de wet belandt. Totdat Vega ontdekt dat ze slechts een nietige pion is in een veel groter machtsspel dat Paul met haar speelt. Dan wil ze nog maar één ding: wraak!

Journal Entry 2 by Mayti at Zwembad de Biezem in Laren, Noord-Holland Netherlands on Saturday, September 10, 2011

Released 11 yrs ago (9/11/2011 UTC) at Zwembad de Biezem in Laren, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten tijdens het Goois Hondenfestijn 2011.

Hallo vinder!
Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten. Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Mocht je besluiten lid te worden van Bookcrossing, dan zou ik het leuk vinden wanneer je mij, Mayti, als referral op zou willen geven.
Veel leesplezier!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.