Tarot

Registered by zipenzoep of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 9/3/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by zipenzoep from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, September 03, 2011
Ik-persoon Lilly is een jaar of veertien, en haar grote passie is het toneel. Haar ouders vinden school natuurlijk veel belangrijker en daardoor ontstaan wel conflicten. Zo zeer dat Lilly haar ouders niet alles vertelt. Niets nieuws onder de zon natuurlijk. Maar de bochten waar ze zich in moet wringen om toch dat toneel te kunnen volgen, en om verkering te hebben met Bram, ook toneelspeler, maken haar leventje niet gemakkelijker. En bij Bram thuis is alles zoveel makkelijker. Als hun favoriete band in de stad is, en hij er heen wil om de artiesten te zien (raar eigenlijk, gaat hij niet naar het concert dan?) doet zijn moeder helemaal niet moeilijk, terwijl Lilly het niet eens durft te vragen.
Natuurlijk loopt dat fout af, daar heb je de tarot niet voor nodig. Net zoals de problemen op school wel opgelost zullen worden. Er is daar een meisje dat anderen chanteert en aan zich bindt, Sophie. Dat meisje heeft slinkse manieren om aan een diploma te komen. Lilly doet er niet aan mee, ze is niet alleen de dochter van een moeder in de ouderraad, maar ook veel te recht door zee.
Dat maakt haar een buitenstaander. Gelukkig wordt ze niet genegeerd, ze heeft namelijk een nieuwe hobby: tarotkaarten leggen. En ze lijkt het nog goed te doen ook..

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.