Ο Κύριος Σεμπάστιαν και ο νέγρος ταχυδακτυλουργός

Registered by milou7 of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 8/25/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by milou7 from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Thursday, August 25, 2011
nice read - summer

Journal Entry 2 by karjim at Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Friday, August 26, 2011
Το πήρα από την κΛΟΚιρινή συνάντηση Bookcrossing στη Σκύρο. Ευχαριστώ milou7!

Journal Entry 3 by karjim at Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Wednesday, October 05, 2011
Ολοκλήρωσα και αυτό το βιβλίο παρόλο σε χρονικά πιεσμένη περίοδο. Ευχάριστο ήταν, ευκολοδιάβαστο αν και ως έντονο βιβλίο μαγικού ρεαλισμού πολλά πράγματα δεν τα κατάλαβα ή δεν τα κατάλαβα ακριβώς στο τέλος. Για να καταλαβαίνετε θυμίζει λίγο σαν ατμόσφαιρα το "πράσινο μίλι" και καταλαβαίνεις σίγουρα ότι το έχει γράψει ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε και το "Big Fish". Πολλή μαγεία - κυριολεκτική και μεταφορική- μέσα, περίεργη δομή αφήγησης αφού εξιστορείται ολόκληρη η ζωή ενός ανθρώπου ταχυδακτυλουργού μέσα από τριτοπρόσωπη αφήγηση διαφορετικών ανθρώπων που πέρασαν από τη ζωή του και ομολογώ ότι δεν κατάλαβα τελικά ποιος ήταν ο Διάβολος ούτε τι συνέβη με αυτόν. έχει όμως το γλάσο του μαγικού ρεαλισμού που το κάνει να διαβάζεται ευχάριστα και μου αποδεικνύει ότι μπορώ να διαβάσω ευχάριστα και βορειοαμερικάνους συγγραφείς που συνήθως με απογοητεύουν, είτε γιατί δε με ενδιαφέρουν τα θέματά τους, είτε γιατί μου φάινεται βαριά η γραφή τους, είτε γιατί ο λόγος τους μου βγάζει την αλαζονεία της υπερδύναμης χώρας καταγωγής. Θα κυκλοφορήσει το βιβλίο...

Στο 7ο "Εκστρατευτικό" Συνέδριο Bookcrossing στο Βόλο! Για το επόμενο Συνέδριο σας καλούμε στη Σκύρο!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.