Brief van een minnaar

by Anita Shreve | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by koekiebak of Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on 8/11/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by koekiebak from Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Thursday, August 11, 2011
"Op een stormachtige zondagmoren zit Charles Callahan rustig de krant te lezen. Plotseling gaat er een schok door hem heen. Op de pagina die hij zojuist heeft opengeslagen staat de foto van een prachtige vrouw. Charles kent haar: het is Siân Richards, zijn jeugdliefde, die hij dertig jaar geleden voor het laatst heeft gezien. Charles wordt overspoeld door herinneringen. Hij is verrukt Siâns gezicht weer te zien. Deze speling van het lot kan hij niet weerstaan - hij stuurt Siân een brief...En Siân schrijft terug. Zij is nieuwsgierig en gevleid dat Charles na al die tijd nog belangstelling voor haar heeft. Maar ze is ook op haar hoede. Beiden zijn getrouwd en hebben kinderen. Waar zou hun correspondentie toe moeten leiden? Dagelijks wachten Charles en Siân gespannen op de komst van de postbode. Hun briefwisseling wordt tot een geheime obsessie. Tenslotte zijn brieven niet meer genoeg. Charles en Siân ontmoeten elkaar. "

Journal Entry 2 by koekiebak at Station Tilburg Reeshof in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands on Monday, October 3, 2011

Released 10 yrs ago (10/3/2011 UTC) at Station Tilburg Reeshof in Tilburg, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Op een bankje op perron 2!

#16 in de Familiebanden Uitdaging *minnaar*

Journal Entry 3 by Bloempje at Breda, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, October 8, 2011
Mijn collega heeft het boek gevonden op het station Reeshof, gaf aan dat het geen boek is dat hij zou lezen, vroeg mij of ik het wilde lezen en dat wilde ik wel dus heb 'm meegenomen naar Breda.

Een typisch verhaal dat iedereen kan overkomen die in een relatie zit die niet aan zijn of haar verwachtingen voldoet. Goed geschreven maar zelf heb ik liever een opbouw van het verleden naar het heden en niet in elkaar geweven.

Journal Entry 4 by Bloempje at - In de trein, Noord-Brabant Netherlands on Monday, October 17, 2011

Released 10 yrs ago (10/17/2011 UTC) at - In de trein, Noord-Brabant Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Heb het boek vrijgelaten in de intercity naar Venlo, ik stapte uit in Tilburg en heb 'm in mijn klapstoeltje achtergelaten, veel leesplezier.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.