Η εξαφάνιση

by Stevens Chevy | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by karjim of Skyros - Σκύρος, Evia Greece on 8/2/2011
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by karjim from Skyros - Σκύρος, Evia Greece on Tuesday, August 02, 2011
Περιγραφή
Την ημέρα που την απήγαγαν, η Aνν Ο' Σάλιβαν, μία τριανταδυάχρονη μεσίτρια ακινήτων, είχε τρεις στόχους. Να πουλήσει ένα σπίτι, να βγάλει από το μυαλό της τον πρόσφατο καβγά που είχε με τη μητέρα της και να φτάσει έγκαιρα στο ραντεβού που είχε κανονίσει με το αγόρι της.
Η επίδειξη του σπιτιού δεν έχει πολύ κόσμο, αλλά εκεί που ετοιμάζεται να τα μαζέψει και να φύγει, καταφτάνει ο τελευταίος της επισκέπτης με ένα βαν κι η Aνν σκέφτεται ότι ίσως τελικά σήμερα να είναι η τυχερή της μέρα.
Έκανε πολύ μεγάλο λάθος...

Τελικά, η αλήθεια δεν είναι πάντα λυτρωτική...

Journal Entry 2 by karjim at Kallithea - Καλλιθέα, Attica Greece on Tuesday, August 02, 2011
Η Διόπτρα μπήκε δυναμικά και στο χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας με ένα πολύ καλό βιβλίο. Δεν είναι βέβαια αστυνομικό, είναι θρίλερ της παλιάς καλής σχολής του ψυχολογικού θρίλερ. Το βιβλίο σου δένει ένα απίστευτο κόμπο το στομάχι. Καλή ψυχολογική ανάλυση, ωραίο εύρημα η δομή του βιβλίου σε κεφάλαια - συνεδρίες με ψυχίατρο, καλή η εναλλαγή παρελθόντος - παρόντος. Προσωπικά δε με ενθουσίασε το τέλος του βιβλίου (όπου ψάχνουμε το γιατί όχι το ποιος) αλλά η κορύφωσή του περίπου στη μέση του βιβλίου. Το χειρίζεται όμως καλά μέχρι το τέλος. Αυτό ίσως να είναι ένα βιβλίο που οι γυναίκες να μην πρέπει να διαβάζουν μόνες τους στο σπίτι.

Στο 7ο "Εκστρατευτικό" Συνέδριο Bookcrossing στο Βόλο!

~~~~~ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ~~~~~
Καλωσήρθες στο BookCrossing!
Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!

Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις. Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Για να αφήσεις σχόλιο (αρχικά να με ενημερώσεις ότι βρήκες το βιβλίο!), γράψε (επάνω αριστερά στο "Enter a BCID") τον κωδικό αριθμό που βρίσκεται στην ετικέτα μέσα στο βιβλίο, και πάτα "Go".
Ευχαριστώ, και καλή ανάγνωση!

Καλό ταξίδι βιβλιαράκι!
~~~~~ FOR THE NEXT READER ~~~~~
Welcome to BookCrossing!
Write if you want a short entry about how and where you found this book. You don’t have to register to this site to do so, you can remain anonymous.
Read the book if you wish and then help it continue its trip by leaving it in a public place (a bench, a coffee-shop table, a phone booth etc) for someone to find it the same way you did. You may even give it to a friend to read!


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.