Release challenge: Rett bok på rett sted 2021: tidsrom: 15.05.21 - 15.09.21

Forum » Scandinavian - Skandinavisk | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Hei folkens,
Vaksineringen er i full gang, dagene blir lengre og lysere og vi kan håpe på en lang sommer med mulighet for flere vill slipp. Dermed kan det være tiden for en ny runde av denne utfordringen. Legger ut en tråd nå, så vi kan begynne å forberede bok slipp. Sommeren er den beste tiden for vill slipp.

Utfordringen er å sette bøker fri på steder/ i omgivelser som passer til bokas tittel, tema eller omslag. Du definerer selv hvordan boka passer med stedet, del gjerne med oss her i tråden hvordan du tenkte, og legg ved en link til bokslippet. Ekstra moro om du legger ved et foto av bokslippet, men det er intet «must».

Tidsrom for utfordringen: 15. mai til 15. september 2021.

Kopiert fra utfordringen i 2014:
Mine morsomste slipp av denne type, synes jeg selv, er krimboka "Mellom barken og veden" av Jon Michelet, som jeg plasserte i et hult tre. Og "skyskraperengler" som jeg la utenfor ei høyblokk på 12 etasjer. "Mord for falske penger" la jeg på toppen av en minibank terminal. Samt to bøker om kunstfalskneri som jeg etterlot i et kunstgalleri. Bare som eksempler på bokslipp jeg har vært fornøyd med.

Utfordringen er åpen for alle som vil være med, så blir det så klart en premieutdeling i slutten av september. Trekker ut en tilfeldig vinner når perioden er omme. Og -kanskje en liten ekstrapremie til den som har klart flest..? Eller kanskje noen andre ekstrapremier peker seg ut underveis i utfordringen... Vi får se når den tid kommer.

Bli med, den som vil oppleve gleden ved å bok-krysse!

Utfordringen kan kombineres med andre utfordringer om man ønsker det.

Deltagere:
zimort
sota48
hingrald
Askeladda
-
-
flere?

 

Jeg blir med, jeg. Det er slik utfordring jeg liker best. Når man kan legge boka på et sted som passer.

 

Jeg blir også med - hvis jeg har noe som passer ...

 

Jag vill såklart vara med. Bra ide!

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.