Kansikuvan vaihtaminen

Forum » Finnish - Suomi | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Klikkasin vahingossa väärää kuvaa rekisteröidessäni kirjaa. "Päivitä kansikuva" -kohdasta luulisi asian korjautuvan, mutta ei vaihdu; mitä pitäisi tehdä?

 

Ei tuntunut onnistuvan eilenkään. Uusi kuva kyllä tallentuu, mutta tulee näkyviin vain klikatessa (väärää) kansikuvaa kirjan omasta journalista.

 

Tänään oli vaihtunut oikeaksi! Meniköhän mokomaan viikko tai viisi päivää, en enää muista.

 

Ja seuraavana päivänä olikin sitten vaihtunut takaisin vääräksi.

 

Onpa outoa!

 

Tuttu ongelma! Onnistuin kastelemaan yhden kirjan ja jouduin heittämään sen pois. Rekisteröin samalle numerolle toisen kirjan. Yritin monena päivänä vaihtaa kansikuvan oikeaksi. Olin jo luovuttanut, kun huomasin noin pari viikkoa tämän jälkeen, että kansikuva oli vaihtunut oikeaksi. En vieläkään ymmärrä mitä tapahtui.

 

Ongelma on Bookcrossing serverin puolella, jos kirja on ainoa sivustossa, kestää kuvan vaihto kunnes Yhdysvalloissa systeemin päivitys ajetaan, joka ennen oli pari päivän välin mutta nykyään ilmeiesti voi kestää yli viikon. Ardik on nimittäin liian paljon ongelmia löytää sen sähköpostiongelma (eikä vieläkään onnistunut).

 

Eli jos vaan odottelen, kuva saattaa vaihtua "itsekseen"?

 

Eli jos vaan odottelen, kuva saattaa vaihtua "itsekseen"?


Mulla on käynyt pari kertaa niin, että olen ladannut puhelimella väärän kuvan ja koittanut vaihtaa sen, mutta mitään ei tapahdu. Sit kun katson saman kirjan tietoja heti perään läppäriltä, niin siinä se kuva onkin jo vaihtunut. Eli todennäköisesti sullakin on tallentunut, mutta päivittyy jostain syystä myöhemmin.

 

Hmm, koitin taas, ei onnistu. Mutta sitten kokeilin tarjolla ollutta valmista kuvaa - sen sivusto suostuu vaihtamaan! Mutta ei itse skannaamaani. Antaapa sitten olla se - on kuitenkin sama kirja (ja itseasiassa sama kuva), vaikka erikielinen.

 

Kärsivällisyyttä ;) Minulla on mennyt kuukausikin ennen kuin kuva on vaihtunut. Väärä kuva on siis ollut kirjan kohdalla, mutta kun sen on klikannut isommaksi, tilalle on tullut uusi. Kerran ehdin poistaa cookiet ja selaushistoriat ja muut selvittääkseni, voiko kyse olla siitä, että niihin jonnekin on tallentunut linkki siihen vanhaan kuvaan. Se ei auttanut, mutta oli kova työ muistaa ja palauttaa käyttäjätunnukset kaikille käyttämilleni sivustoille :D En siis suosittele tekemään samaa, kannattaa vain odottaa ;)

Edit 3.2.2018: @MMer: Minulla oli sama juttu, jollakin koneella näkyi uusi kuva ja jollakin vanha, ja siksi ryhdyin noihin tyhjennyspuuhiin. Eivät auttaneet ;) Se kuva vaihtui aikanaan, mutta muutama muu kansikuva on odottanut vaihtumista tai palautumista (osa on vaihtunut vääräksi kuvaksi itsekseen) jo kuukausia.

 

wingMMerwing 11 mos ago
Tosi outoa
Lisäsin erääseen kirjaan vapautuspaikan kuvaa. Vahingossa se meni kansikuvaksi. Palasin selainhistorialla takaisin ja kansikuva oli oikea. Nyt kirjan kuva on läppärillä aivan oikein, mutta tabletilla selatessa on kansikuvana vapautuspaikka kuva.....

Eli odotellaan rauhassa, saattaa vaihtua itsekseen tai sitten ei...

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.