Kirjamessut Ylivieskan Akustiikassa 10.2. Onnistuuko miitti?

Forum » Finnish - Suomi | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Tässäpä netistä kopsattu kirjamessujen ohjelma. Olisko miittiin tulijoita?

LA 10.2. KLO 10:00-15:00
KIRJAMESSUT
Mukana messuilla Finlandia-voittajat Jukka Viikilä ja Mari Manninen sekä kummituskirjailijat Aki Pulkkanen, Tiina Hautala ja Marko Hautala.

Jukka Viikilä (s. 1973) on suomalainen Finlandia-palkittu kirjailija ja dramaturgi. Viikilä on valmistunut Teatterikorkeakoulun dramaturgilinjalta teatteritaiteen kandidaatiksi, sekä opiskellut Pop & Jazz Konservatoriossa ja Kriittisessä korkeakoulussa. Hän on julkaissut kaksi runokokoelmaa, Runoja (Gummerus, 2008) ja Runoja II (Gummerus, 2010).[1] Esikoiskokoelma oli ehdolla Helsingin Sanomien kirjallisuuspalkinnon saajaksi. Hänen runojaan on käännetty ainakin englannin, italian ja heprean kielille. Vuonna 2011 ilmestyi Viikilän yhdessä Janne Nummelan ja Tommi Nuopposen kanssa kirjoittama laaja kaunokirjallinen tietosanakirja Ensyklopedia. Viikilän osuus teoksesta on noin 600 artikkelia. Ensyklopedia sai Mahdollisen Kirjallisuuden Seuran kirjallisuuspalkinnon vuoden 2011 parhaasta proosateoksesta.Viikilän esikoisromaani, arkkitehti Carl Ludvig Engelin elämästä ja Helsingin monumentaalikeskustan synnystä kertova Akvarelleja Engelin kaupungista ilmestyi tammikuussa 2016 Gummeruksen kustantamana. Se voitti ilmestymisvuonnaan Finlandia-palkinnon.

Mari Manninen (s. 1971 Pyhäjärvi) on suomalainen toimittaja ja tietokirjailija, jonka vuonna 2016 julkaistu teos Yhden lapsen kansa voitti Tieto-Finlandia-palkinnon. Hän on työskennellyt Helsingin Sanomien toimittajana vuodesta 1997 saakka. Virkavapaalla 2012–2017 hän asui Kiinassa ja toimi vapaana toimittajana.

Aki Pulkkanen Raahelainen kummitustarinoiden kerääjä ja kirjailija. Tiina Hautala Haamu kustannus Marko Hautala Haamu kustannus

Kirjakahvila palvelee ja kirjamyyntiä.

 

Koivula5 11 mos ago
Kiinnostaa!
Huomasin tuon ilmoituksen Akustiikan mainoksessa ja innostuin kyllä heti. Tulkaa muutkin Maijulin ja minun lisäksi! :)

 

Kiinnostaisi mutta en taida päästä. Olen tuon viikon Helsingissä/Vantaalla ainakin ma-pe (tai su-pe), mahdollisesti vielä lauantainkin.

 

Tiedän viikonlopuista yleensä vasta samalla viikolla, joten luvata en voi, mutta miitti Ylivieskassa kyllä kiinnostaa. Siispä seuraan keskustelua ja katson mikä pääsemisen tilanne on tuona lauantaina! :)

 

MMer 11 mos ago
En pääse
Olisin kiinnostunut myös, mutta sattuu Lapin loman kanssa päällekäin.

 

Omalla paikkakunnalla samana päivänä tapahtuma, johon haluan osallistua. Joten Yka jäänee tällä kertaa. Kesällä sitten geokätköily-miitti Haapajärvellä! Pistäkääs 7.7. kalenteriin!

 

Koivula5 10 mos ago
Haapajärvi
Mulla edelleen tarkotus käydä Ykassa messuilla.
maijuli jo mainosti ens kesän kätköilytapahtumaa (on jo tosi lähellä että siitä tulisi mega). Viikonloppuna oli puhetta bookcrossing-pöydästä sinne, Delenna tais jo luvata laittaa tietoisku-lappuja (kirjojen lisäksi) siihen. :)

 

wingTaryawing 10 mos ago
VS: Haapajärvi
Ja sopivantyyppisiä kirjoja aletaan haalia kokoon tässä pikkuhiljaa ;)

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.