Runoreppu *Kierros on tehty ja matka päättynyt*

Forum » Finnish - Suomi | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Runoreppu-idea on alun perin kiksun, ja hänen kanssaan olen puhunut Repun uudesta kierroksesta. Kun hänellä ei nyt riitä voimavaroja Repun ylläpitoon, minä lupasin pakata sen lähtökuntoon ja valvoa sen liikkumista. Edellyttäen tietysti että osallistujia löytyy.
Runoreppu on sikasäkkityyppinen kuljetusväline (kirjekuori), jossa on kopioita runo-/aforismikirjojen ensimmäisistä ja viimeisistä runoista/aukeamista. Osallistuja valitsee sieltä mieluisimmat ja laittaa vastaavan määrän kirjoja (kopioita) tilalle.
Pääasiassa sisältö tulisi olemaan suomenkielisiä runoteoksia, mutta toki seassa voi olla myös pieni määrä mietekirjoja ja ainakin ruotsin ja/tai englanninkielistä reppugenreen kuuluvaa kirjallisuutta.
Repun on tarkoitus liikkua ilman turhia viivytyksiä ja siksi se kulkee postissa. Pieneen postimaksuun on siis osallistujan syytä varautua. Valittuja kirjoja voi sitten lähettää kuriirikyydilläkin.
Kiinnostaako? Ilmoittaudu tähän ketjuun.

Osallistujat:
Annimanni
toukokuu
eijukka
katiko
CatharinaL
kiksu
LolaRobin
Kesis (toiveena paikka listan loppupäästä)
Tarna


Lisäys. Runoreppu-ohjeet täällä http://www.bookcrossing.com/---/9031560

 

Rakastan runoja ja reppu on jokapäiväinen kaveri, mutta voisitko Tarna tällaiselle hidasälyiselle ja tässä hommassa kokemattomalle selventää vielä rautalangasta vääntäen, miten kirjat kulkevat ja mistä ne valittuihin runoihin liittyvät kirjat ilmestyvät valitsijalle ;-)? Eli ehkä uskaltautuisin mukaan jos olisin varma systeemin hallinnasta!
Lainaus yläpuolelta: "Osallistuja valitsee sieltä (siis kirjekuoresta) mieluisimmat (=kopiot) ja laittaa vastaavan määrän kirjoja (kopioita) tilalle." ?? Siis ilmeisesti kopioi/kirjoittaa lapulle?? oman runokirjan alun ja lopun (kertomatta kirjan nimeä) ja laittaa kuoreen, jonka lähettää jonnekin, kenelle? Siis kopioita, ei kai kirjoja siinä vaiheessa? Tuleeko kuoren mukana jokin luettelo osoitteineen niistä, jotka ovat mukana? Mutta täytynee jollekin (Tarnalle?) kertoa, mikä oma kirja/mitkä kirjat ovat kyseessä? Saako tästä mitään järkevää selvää? Mulle kun täytyisi kaikki näyttää kädestä pitäen mahdollisimman konkreettisesti, olenhan elämäntyöni (yli 30v) tehnyt enimmäkseen ekalla ja tokalla luokalla :D! NOLOA!

 

Noloa on vain se, etten osannut selittää kyllin selvästi. Hyvä että kysyit. Joten:
Repussa on pinkka papereita, joihin on tavalla tai toisella kopioitu kuhunkin jonkin runokirjan (aforismiopuksen) ensimmäinen ja viimeinen aukeama/runo. Kirjan/runoilijan nimi ja muut mahdolliset ilmiselvät vihjaukset siihen, mitä kirjaa on kopioitu, on pyyhitty yli tai poistettu muuten. Paperiin on sen sijaan lisätty merkintä, josta tiedetään kuka sen on kuoreen laittanut, ja laittaja tietää mistä kirjasta on kyse. Esim. Tarna 1, Tarna 2 jne.
Saat kuoren, tutkit sisältöä (max. 2 viikkoa), valitset mieleisesi, poistat ko. kopiot repusta ja ilmoitat valinnoistasi (esim. Tarna 1) sekä tässä ketjussa että yksityisviestillä (laita mukaan osoitteesi) niille, joiden kirjoja olet valinnut.
Poimit hyllystäsi saman määrän kirjoja kuin olet repusta valinnut, otat niistä kopiot (kirjoitat, skannaat, miten vain), lisäät niihin nikkisi ja juoksevan numeron (eijukka 1, eijukka 2...) ja tuuppaat ne reppuun (= kuoreen). Kysyt listan seuraavalta lähetysosoitteen ja postitat repun hänelle.
Kun aikanaan saat valitsemasi kirja(t), kerrot täällä meille muille, mitä olitkaan valinnut (kirjan nimi ja linkki).

Tuo tuntuu minustakin kauhean mutkikkaalta. Lyhyesti:
Reppukuoressa kulkevat vain kopiot.
Osallistujalista tulee ainakin tämän ketjun ykkösviestiin, missä se on helpommin päivitettävissä kuin kuoren mukana oleva lista. (Voin toki laittaa listan sinnekin, mutta päivittää en sitä voi.) Osoitelistaa en kokoa; joudut itse kysymään listan seuraavalta osoitetta, ja sinun kirjasi valitsija kertoo sinulle osoitteensa.
Sinun ei tarvitse kertoa kenellekään, mistä kirjoista olet laittanut kopiot reppuun - kirjan saaja kertoo sen tässä ketjussa. Sen sijaan sinun pitää tunnistaa reppuun laittamasi kirja kopiossa olevan tunnisteen (esim. eijukka 1) perusteella niin, että osaat toimittaa oikean kirjan valitsijalleen.

Auttoiko?

 

Kiitos Tarna! AUTTOI KOVASTI :D eli uskaltaudun mukaan! Katsotaan sitten mitä tapahtuu ja neuvoja saa varmaan lisääkin kysyä, jos tulee ongelmia.

 

Runoja, kyllä kiitos!

 

Kiinnostaisi minuakin tämä.

 

koska runoja rakastan joten ilmottauduin, tosin jos saa esittää toiveen ni voisin olla mieluiten siellä loppupäässä.

 

Eli yritetään!

PS. Tarna, lähettäisitkö mulle yksityisviestin kokeeksi, kun musta näyttää siltä, ettei vaihteeksi suomi24:ään (bc-sähköpostiosoitteeni) tule mulle yksityisviestejä. Ainakaan miitissämme toisten tekemät journaleista ei ole tullut ilmoituksia tavalliseen tapaan. Kerrothan kun olet lähettänyt viestin, niin tutkin asiaa. Jos homma ei toimi, enhän voi edes osallistua haasteeseen :(

PS. Nyt pitäisi yksityisviestien toimia kun hieman rustailin profiilia!

 

LolaRobin siis mukana

 

Osallistujalista löytyy aloitusviestistä.
Ryhdyn lähipäivinä tutkimaan runohyllyä ja aloitan sitten täyttämään reppua.
Tervetuloa mukaan kaikki muutkin runojen ystävät.

@ eijukka: anteeksi! PM-pyyntösi on mennyt minulta ohi. Onneksi homma toimii nyt. Ongelmasi muistuttaa meitä kaikkia siitä, että Repun ollessa kierrollaan on itse kunkin syytä aika ajoin tarkistaa profiilistaan, että viestinlähetyslinkki on näkyvissä. Se kun taitaa silloin tällöin hävitä ihan itsekseen.

 

kirjahyllyn "runo-osasto" saattaisi kaivata tuuletusta!

 

Tottahan toki mukaan.

 

kiksu 2 yrs ago
mukana!
Heippa, mukana minäkin! Kiva Tarna, kun pakkailet reppua! (Myös pm lähti sinulle.)

 

Yritän pakata repun ja lähettää sen matkaan tällä viikolla. Alla ohjeet, jotka kulkevat myös repussa mukana. Ohjepaperin takapuolella on tämänhetkinen osallistujalista. Jos siihen tulee muutoksia (mukaanhan mahtuu vielä), päivitän tämän ketjun aloitusviestissä olevaa listaa.

Kun olet saanut Runorepun hoteisiisi...
‒ Kerro sen saapumisesta tässä ketjussa
‒ Tutustu repun sisältöön. Siinä on maistiaiset 21 kirjasta. Valitse niistä kahden viikon kuluessa mieleisesti ja poista valitsemasi näytteet repusta.
‒ Ilmoita valinnoistasi sekä tässä ketjussa että yksityisviestillä niille, joiden reppuun pakkaamia kirjoja olet valinnut luettavaksesi. Muista kertoa viestissä myös osoitteesi.
‒ Valitse hyllystäsi vastaava määrä reppuun sopivia kirjoja kuin siitä valitsit ja kopioi (skannaa, kirjoita tms.) niiden ensimmäinen ja viimeinen (runo)aukeama/runo.
‒ Merkitse kuhunkin kopioon nikkisi ja juokseva numero (esim. kiksu 1, kiksu 2 jne.) ja pakkaa kopiot reppuun. Mikäli reppuun aikomasi kirja on vielä lukupinossa, mainitse myös siitä ao. kopiossa (LUE tai TBR riittää). Pakkaa kopiot reppuun niiden seuraan, jotka jätit osallistujalistan seuraavien valittaviksi.
HUOM. Reppuun kelpuutettavat maistiaiset voivat edustaa suomen-, ruotsin-, ja englanninkielisiä runo- ja aforismi-/mietekirjoja, valtaosa kuitenkin suomenkielisiä runoteoksia. Ruotsin- ja/tai englanninkielisiä kirjoja (maistiaiskopioita) repussa voi kerrallaan olla korkeintaan 30 % eli seitsemän (7) kappaletta, aforismi-/mietekirjoja (millä tahansa reppukelpoisista kielistä) puolestaan alle 15 % eli korkeintaan kolme (3) opusta.
‒ Tarkista tästä ketjusta päivitetty osanottajalista. Kysy listan seuraavalta osoite ja lähetä reppu siihen.
‒ Kerro tässä ketjussa, että olet lähettänyt repun seuraavalle.
Tärkeää: Toimithan turhia viivyttelemättä. Tarkoitus on että käytät korkeintaan kaksi viikkoa kaiken yllä sanotun tekemiseen.

Kun saat repusta valitsemasi kirjan…
‒ Journaloi se heti kun mahdollista
‒ Kerro myös tässä ketjussa kirjan saapumisesta. Anna samalla linkki kirjaan, jotta me muutkin saamme tietää mikä kirja repussa matkasi.

Kun joku kertoo valinneensa repusta sinun sinne pakkaaman kirjan…
‒ Toimita kirja hänelle mahdollisimman nopeasti. Jos kirja on vielä lukupinossasi, ota se lukuun mahdollisimman pian.
Voit toki toimittaa kirjan saajalleen myös muuten kuin postitse, vaikkapa kuriirin avulla. Tee kuitenkin parhaasi, jotta kirja päätyy valitsijansa käsiin kohtuuajassa, oli lähetystapa mikä hyvänsä. Tavoitteena on, että kaikki valitut kirjat pääsevät uusiin hyllyihinsä kahdessa kuukaudessa. Jos toimitus uhkaa jostain syystä viivästyä, kerro siitä kirjan odottajalle.

Jos jokin on epäselvää… älä epäröi kysyä tässä ketjussa tai yksityisviestillä.

Iloa repun penkomiseen!

 

Sen verran alkoi hämärtää jo lähdössä, että se jäi yöksi postilaatikkoon keräämään voimia. Varsinaisen vaelluksensa se aloittaa huomisaamuna ensimmäisenä etappinaan Annimanni.
Repussa on ohjeiden lisäksi otteet 21 runokirjasta: kiksu 1 - 6 (kiitos, kiksu!) ja Tarna 1 - 15. Toivottavasti sisältö uudistuu matkan varrella ahkerasti.

Mukaan mahtuu vielä, josko joukossa on vielä runonlukijoita.

 

wingAnnimanniwing 2 yrs ago
Perillä!
Runoreppu löytyi äsken postilaatikosta. Tutkin reppua muutaman päivän ja toimitan sitten eteenpäin.

 

Olipa vaikea valinta, mutta nyt se on tehty. Nappasin seuraavat:

Tarna 2, 9 ja 10
Kiksu 3

Tilalle tulee neljä uutta ehdokasta ja kuori lähtee toukokuulle pikapuoliin.

 

Tarnan kirjat saapuivat tänään, kiitoksia!

Olin sitten mennyt valitsemaan yhden "oman" kirjani ja kaksi aivan upeaa englanninkielistä tarjokasta. Oikein hyvä näin :D

http://www.bookcrossing.com/---/10062394/
http://www.bookcrossing.com/---/5593447/
http://www.bookcrossing.com/---/12138905/

 

luonani ja avattu ja tutkittu alustavasti. Oli hauskaa lukea runonäytteitä ja aika selkeästi omat suosikit erottuivat. Ensikertalainen on oikein innoissaan tästä leikistä. Puntaroin vielä valintojani ja ilmoittelen sitten niistä...

Pitää lähteä hankkimaan myös A4-kokoinen kirjekuori, kun reppu tulikin siinä koossa, olin ajatellut laittaa repun A5-kokoiseen helposti-kuoreen, joita kotoa löytyy. Laitanpa Eijukalle osoitetiedustelua menemään... Tavoite laittaa reppu jo ensi viikolla eteenpäin.

 

Pitää lähteä hankkimaan myös A4-kokoinen kirjekuori, kun reppu tulikin siinä koossa, olin ajatellut laittaa repun A5-kokoiseen helposti-kuoreen, joita kotoa löytyy.

Ei välttämättä. Jos saat sisällön vaivatta mahtumaan puolen arkin kuoreen, voit totta kai käyttää sellaista.

 

Tervehdys junasta. Tarkistan kotona läppäriltä, pelittääkö yksityisviestitys kun oli tässä muutamana aikana ongelmia!?

 

Viesti tuli perille. Kiitos!

 

No tulee vielä uudelleenkin :D :D!

 

toukokuu 2 yrs ago
Valintani
Vihdoin ehdin tehdä lopulliset päätökset ja poimin repusta
Annimanni 1
Tarna 11
Kiksu 6
Laitan pian viestiä.

Kunhan saan kopioiduksi toukokuu 1 - 3, niin postitan repun eteenpäin Eijukalle.

 

LolaRobin 2 yrs ago
Siirtoa?
Voisitko Tarna siirtää minut loppupuolelle, vaikka ennen Kesistä? Arvioin väärin repun matkanopeuden, mutta se meinaisi osua kohdalle juuri kun itse karkaan Suomesta pariksi viikoksi. Eijukalle on asiasta infottu jo :)

 

Tarna 2 yrs ago
VS: Siirtoa?
Voisitko Tarna siirtää minut loppupuolelle, vaikka ennen Kesistä? Arvioin väärin repun matkanopeuden, mutta se meinaisi osua kohdalle juuri kun itse karkaan Suomesta pariksi viikoksi. Eijukalle on asiasta infottu jo :)

Hyvä kun huolehdit. Paikkasi on nyt kiksun ja Kesiksen välissä.

 

eijukka 2 yrs ago
VS: Siirtoa?
Asia ok. Mukavaa reissua ja joulun aikaa!

 

Turvallista matkaa repulle! Toivottavasti ei juutu matkalle joulupostin sekaan kovin pitkäksi aikaa.
Päädyin kopioimaan omat näytteeni käsin. Ja taittelin nyt isommat arkit puoliksi Tarnan kommentin rohkaisemana niin mahtuivat pienempään helposti-kuoreen.
Tulipa luettua nyt jo enemmän runoja kuin vähään aikaan, kun tuli käytyä läpi omia runokirjoja ja sitten muiden näytteitä.

 

Kiitos, Arto Lapin Lumiputous saapui tänään perille. Olen enemmän kuin tyytyväinen valintaani.
http://www.bookcrossing.com/---/14837301

 

postilootaan, kiitos Toukokuu siitä ja ihanasta joulukortista + tervehdyksestä. Nyt tutkimaan kiiruusti reppua. Yritän saada sen lähtemään eteenpäin jo huomenna, ettei jää viimeisten joulutouhujen jalkoihin.

 

eijukka 2 yrs ago
Valintani
tapahtui hyvin intuitiivisesti pikavauhtia. Ihania runoja, jokin hieman tutulta tuntuva. Kolme runokirjaa valitsin, kolme lähtee eteenpäin kohti Katikoa Helposti-kuoressa. Hyviä lukuhetkiä!

Valitsemani "runokirjat":
Tarna 12
toukokuu 2
Annimanni 2

 

katiko 2 yrs ago
postia saatu!
Runoreppu on matkannut reippaasti jouluruuhkissa ja saapunut Puumalaan.
Kiitos myös joulukortista Eijukka!

Luulen että pääsen runojen aaltopituudelle vasta joulunpyhinä, joten muutamia päiviä tässä menee...

 

ja olin tosi iloisesti yllättynyt. Siis ihan nappiin meni :D. Eli kiitos toukokuu!
Eila Pennasen Kiitos harhaluuloista on uusi tuttavuus, vaikka olenkin aikoinani lukenut Pennasen runoja ja pitänyt niistä kovasti. Eli sitten kiiruisimpien joulutouhujen rauhoituttua voin itsekin tunnelmoida runojen maailmassa!
http://www.bookcrossing.com/---/14842695

 

Kiitos Annimannni! Mielenkiintoinen kirjatuttavuus ja vieläpä 80-vuotias runoilija, jonka elämänkerta oli vähintääkin erikoinen!

http://www.bookcrossing.com/---/13780866

 

Valitsin seuraavat:

Tarna 7
Toukokuu 3

Näytteet poistettu ja tilalla on katiko 1 ja 2. CatharinaL laittoi jo osoitteensa, eli reppu jatkaa pian matkaa.

Laitan vielä hetken päästä yksärit valitsemistani tarjokkaista.

Kiitos mielenkiintoisesta repusta!

 

Runoreppu saapui tänään tänne. Tattista! Tutustun sen sisältöön viikonlopun aikana.

 

Kiitos Tarna! Valintani piristi tätä kuumeista lukijaa. Ajatus ei oikein kulje, mutta Jaakko Hämeen-Anttilan Matkalla Marakandaan menee kyllä lukuun heti kun kuume laskee! Laitan linkin kirjaan kunhan selviän läppärille. Kännykällä homma ei vielä suju :(

PS. http://www.bookcrossing.com/---/8515045/

 

Sukkelasti saapui toinen valinnoistani, eli tämä:
http://www.bookcrossing.com/---/14850132

En ole aiemmin Salakan runoihin tutustunut, mielenkiinnolla tartun kirjaan. Ja ahneena huomasin heti, että tällä saa hyvän lisän myös aakkoshaasteen lukemiseen ;D

 

Valitsen repusta seuraavat herkkupalat:
- Annimanni 3
- Kiksu 2
- Tarna 14

Yritän saada reppua eteenpäin ensi viikon aikana. Mainiota uutta vuotta kaikille!

 

eli tämä:
http://www.bookcrossing.com/---/14851208

terv. erittäin tyytyväinen krossari

 

Enpä olisi arvannut, että Runorepusta valitsemani teos onkin Aila Meriluotoa! Sitä makustellaan vielä pitkään.

https://www.bookcrossing.com/---/12973581

Itse Reppu on vielä täällä minulla, koska viime viikolla aikataulut eivät osuneet Kiksun kanssa yksiin. Pahoittelut viivästyksestä! Mutta ei hätää, Reppu lähtee postin kyytiin heti osoitteen saatuani, mahdollisesti jo tänä iltana.

 

Tänään löytyi postilaatikosta toinenkin Runoreppu-kirja. Goethea! Arvelin saavani ehkä jotain pastoraalishenkistä brittiläistä... :-) http://www.bookcrossing.com/---/12812155

 

Arto Lappi: Oravan portaat
http://www.bookcrossing.com/---/12535169/

Kiitos kirjasta, siitä löytyy mieluisia tankoja ja haikuja.

 

Reppu on minulla ja mieluisaa tekemistä muutamaksi hetkeksi!

 

Tänään ehdin hakea loman aikana tulleen kirjepinon postista ja joukosta löytyi kiksu 3 eli tämä:

http://www.bookcrossing.com/---/14859308

Kiitoksia!

 

kiksu 2 yrs ago
Valintani
Reppu lähti jo matkaan, minulle jäivät seuraavat näytteet: katiko1, eijukka2 ja Tarna3. Laitan yv:t, kunhan pääsen ja ennätän koneelle joku päivä!

 

Mä tossa kirjoja pakatessani löysin yhden runokirjan, jonka päällä luki "kiksu". Minkähän vuoden Runorepun kirja mulla on edelleen toimittamatta! Jos joku muukin kaipaa multa vielä jotain kirjaa, hihkaiskaa.

 

Heh, enpä ole kyllä osannut enää(?) kaipailla :)

 

Tutkiskelen sisältöä rauhassa tällä viikolla kun ehdin.

 

Heli Laaksonen oli aivan odotetusti saapunut postilaatikkooni: http://www.bookcrossing.com/---/14860114

 

NYT on aika ilmoittautua. Reppu sulkeutuu pikapuoliin niin, ettei uusia osallistujia pääse mukaan.

 

Sain kuin sainkin sen rauhallisen ajankohdan tälle viikolle, ja onnistuin pysähtymään runojen äärelle. Tämän seurauksena valitsin kolme kirjaa, jotka ovat:

Tarna 1 (LUE)
CL 1 sekä
eijukka 1

Tilalle pääsivät tarjokkaat LolaRobin 1-3. Reppu hyppäsi jo postilaatikkoon jatkamaan matkaansa PK-seudulle.

 

... en enää kysele uusia ilmoittautujia.

 

CL antoi miitistä mukaan Eero Vanhatalon Pihkatuulen http://www.bookcrossing.com/---/14838645 . Runoilijan lyhyt elämänkerta kirjan takana sai minut tokaisemaan "sama" ääneen sen luettuani. :)

 

runot odottelevat vierailijaa Jyväskylässä (porkkanana, jotta hän selviäisi jonain päivänä miittiimme tai muuten vain keskiseen Suomeen). Joten kirjan arvoitus selviää vasta myöhemmin :D! Voi se olla kyllä porkkanana mullekin, jotta lähtisin taas Tampereen reissulle!

 

ja kiitos sille kuka ikinä se onkaan joka oli laittanut muovitaskuun noi runoreppuun kuuluvat paperit, ihan loistoidea :) palaan asia kunhan ehdin tutkailla noita tarkemmin.

 

joka ei ollut helppo piti 2 kertaa käydä läpi eka ja lopulta päädyin 3 laitan yv:t tämän viestin jälkeen kaikille vielä

eli valintani Tarna 3
Lolarobin 2
Eijukka 3

kunha saan kopiot otettua omista näytteistä ni kuori lähtee kohti Tarnaa

 

eli valintani Tarna 3

Toivottavasti numero on virheellinen, sillä kiksu on ilmoittanut valinneensa Tarna 3:n. Sen paperin ei olisi pitänyt olla enää repussa.
Jos se kumminkin oli siellä, voisitko valita jotain muuta.

 

sun yv:ssä on nyt myös 3 mut oikea oli tarna 13

 

Ai kun hyvä, helpotti heti. Aivan loistavan valinnan muuten teitkin, onnittelen.
Kirja on pieni, ja mieluiten kyllä postittaisin sen. Laitan sulle vielä osoitepyynnön.

 

kirja oli naisen paikka kirjoittaja vilja-tuulia huotarinen. mä en nyt saaj ostain syystä linkattua niin ettei se bcid näkyisi. Onko muilla ollu ongelmia tässä nyt sen huollon jälkeen?

 

kirja oli naisen paikka kirjoittaja vilja-tuulia huotarinen. mä en nyt saaj ostain syystä linkattua niin ettei se bcid näkyisi. Onko muilla ollu ongelmia tässä nyt sen huollon jälkeen?

Oletko varma ettet yrittänyt liittää linkkiä välittömästi journaloinnin jälkeen, päivittämättä sivua ensin? Jos tekee niin, linkki tulee esiin sellaisessa tilassa, että kua tahansa voi kirjoittaa journaalin näkemättä kirjaa.

 

taisi tedä niin mut vähän ajan päästä sen jälkeen yritin uudellaa n mut täytyy kokeilla nyt varmaa viel kerran

 

Kesis 2 yrs ago
3 kerta
eijukka 3 http://www.bookcrossing.com/---/14803061

nyt tajusin että tietty mulla näkyy se koko bcid siinä mut toivottavasti et ny ei mulla eli kertokapa näkyykö tuo nyt teillä oikein

 

Tarna 2 yrs ago
VS: 3 kerta
eijukka 3 http://www.bookcrossing.com/---/14803061

nyt tajusin että tietty mulla näkyy se koko bcid siinä mut toivottavasti et ny ei mulla eli kertokapa näkyykö tuo nyt teillä oikein

Oikein on. Ei siis hätää.

 

Runoreppu yllätti iloisesti. Aika veikeitä valintoja olin tehnyt, kun mitään kovin raskasta tai monimutkaista en juuri tällä hetkellä jaksaisikaan:

katiko 1: http://www.bookcrossing.com/---/13407081
eijukka 2: http://www.bookcrossing.com/---/14818109/

 

kiksulle pistin jo viestiä, mutta kyselen varmuuden vuoksi myös tätä kautta: onkohan Tarna 3 päässyt perille? Jos ei, se on tehnyt matkaa jo toista viikkoa, mikä on liian pitkä aika Tampereelta Tampereelle jopa nyky-Postiltakin.
Kesis ja LolaRobin (ja myös mahdolliset muut): muistattehan laittaa saamienne kirjojen linkit näkyville tähän ketjuun.
Ja vielä Kesis: ilmoitathan, kun olet saanut repun postiin, jotta tiedän milloin sen pitäisi olla Amurissa.

 

en nyt muista päivää mut viime päivinä

http://www.bookcrossing.com/---/14856030

juu ja TArna ilmoitan kunha saan toivon e ma muistan ttaam ukaani ja viedä postilaatikkoon.

 

Pehmeä pää unohtaa paljon :D

http://www.bookcrossing.com/---/12937676

Sain Finlandia palkitun runoilijan kirjan. Valinta mahdollisesti onnistunut?

 

Tarna 3 saapui jo maanantaina, mutta en ole saanut aikaiseksi tehdä merkintää, olen pahoillani Tarna, että ehdit jo huolestua :(

http://www.bookcrossing.com/---/14896090


Minulla on edelleen toimittamatta toukokuun valinta. Yritän saada lähiaikoina liikkeelle.

 

Tänään kolahti postiluukusta tämä valitsemani runokirja, sehän oli
Eeva Tikka: Enkeli astuu virtaan
http://www.bookcrossing.com/---/14920373

Tajusin muuten vasta kirjahyllyä aakkostaessani, että ne kaksi muuta valitsemaani runokirjaa olivat molemmat Arto Lappia.

 

Eijukalta tuli Arja Tiasen Lapsilta kielletty! Olen niin innoissani tästä valinnasta, ette uskokaan!

http://www.bookcrossing.com/---/14822230

 

... ja pääsee nyt lepäämään.

Kävin tänään kotona katsomassa postin, ja siellähän se reppu jo odottelikin. Sisältö oli paitsi suurimmaksi osaksi vaihtunut myös vähän vähentynyt matkan varrella. Ilmeisesti joltakulta on unohtunut osa runonäytteistä pakkaamatta, sillä enää oli matkassa näytteet 18 opuksesta 21 sijasta. Sattuuhan noita.
Kiintoisia runonäytteitä repussa oli, mutta päätin nyt kumminkin olla valitsematta niistä mitään.
Ne repussa edustettuina olleet teokset, joita ei tähän mennessä ole ilmoitettu valituiksi, ovat siis taas vapaasti reppuun laittajiensa vapautettavissa - tai mitä itse kukin kirjoillaan sitten haluakaan tehdä.
Minun reppuun laittamistani kirjoista täyden kierroksen teki viisi teosta. Kaksi niistä on jo varattu muualle, loput kolme laitan tarjolle HEP-ketjuun. Käykää kurkkaamassa ja heppaamassa, kiinnostaa.
Reppu on siis taipaleensa taittanut. Kiitos kaikille osallistujille!

 

Minulta jäi Runoreppuun nämä kirjat. Kuka huutaa hep?

Vantaa
http://www.bookcrossing.com/---/14855424/

Kyl kiirut piisaa
http://www.bookcrossing.com/---/14816552

 

Paitsi että vedän tässä kotiinpäin, olen myös utelias lukemaan Vesa Haapalan runot. Olen näköjään antanut Haapalan Karhunkivi-romaanille kymmenen tähteä. Ehkä viimeinen tähti tuli kannesta.
Laitan osoitteen.

 

Kiva! Varattu vantaalaiselle :-)

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.