Φωτογραφίες από OBCZ,κυρίως Αθήνα αλλά και όπου αλλού...

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Υπάρχει κάπου, έστω σε κάποια Journal Entry βιβλίου κάποια φωτογραφία από τις πιο συνηθισμένες ζώνες της Αθήνας; Δεν μιλάω για γενική φωτογραφία π.χ. μίας καφετέριας, αλλά για την βιβλιοθήκη ή τα ράφια ή ότι τελοςπάντων υπάρχει εκεί; Π.χ. στο Homesick ή στο SmallFunnyWorld Hostel κτλ;

Θα βοηθούσε να ξέρουμε τι να περιμένουμε αν αποφασίσουμε να πάμε κάπου εμείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με αυτές τις ζώνες ή αν πράγματι αξίζει να πάμε.

Διότι για να είμαι ειλικρινής, το να είναι κρυμμένα μερικά βιβλία κάπου σε ένα έπιπλο στο βάθος του μαγαζιού όπως είναι π.χ. στο Vanilla-Kanela, δεν είναι ακριβώς αυτό που έχω στο μυαλό μου για μία εύκολα προσβάσιμη, εμφανή βιβλιοθήκη που μπορεί τυχαία να κινήσει το ενδιαφέρον του οποιουδήποτε που βρίσκεται εκεί ή που θα μπορούσα με την άνεση μου να κοιτάξω τι βιβλία με ενδιαφέρουν ας πούμε....

 

Τέτοιες φωτογραφίες δεν έχω αλλά :

- Στο Homesick ,το ράφι BC είναι αμέσως αριστερά όταν μπαίνουμε στο μαγαζί. Αυτήν την εποχή είναι γεμάτο. Προσοχή διότι υπάρχουν βιβλία παντού στο Homesick αλλά μόνο το συγκεκριμένο ράφι είναι δικό μας.

- Στο SmallFunnyWorld, την τελευταία φορά που πήγα είχαν μετακομίσει το ράφι από τον τελευταίο όροφο στον πρώτο, δίπλα στην ρεσεψιόν. Ουσιαστικά πρόκειται για ραφιερα όπου οι τουρίστες αφήνουν κάθε λογής πράγματα, όχι μόνο βιβλία αλλά είδη προσωπικής υγιεινής, σαγιονάρες, πετσέτες, κτλ... χάος. Αλλά το προσωπικό είναι συμπαθεστατο και δεν έχει πρόβλημα να ψάχνουμε μέσα ή ακόμα να την τακτοποιήσουμε.

- Athens Backpackers : κλειστό λόγω ανακαίνισης.

- Help desk στο Κουκάκι : ράφι αριστερά από την ρεσεψιόν όπως μπαίνουμε (σημειωτέον ότι δεν γράφει πια Help Desk στο τζάμι της πόρτας από τότε που την άλλαξαν).

- Coronet : ράφι στην άκρη αριστερά όπως μπαίνουμε αλλά έχει σπάνια βιβλία.

- Little Tree Book & Coffee : δεν είναι Obcz αλλά έχει μια γεμάτη με βιβλία Ελληνικά και ξενόγλωσσα ανταλλακτική βιβλιοθήκη, στο βάθος δεξιά όπως μπαίνουμε.

 

Είσαι πάντα άμεση και κατατοπιστική στις απαντήσεις σου!

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.