Κάλαντα στην Αθήνα φέτος ;

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Στην σημερινή συνάντηση συζητήσαμε αν θα γίνουν ή όχι τα κάλαντα φέτος, την τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα 22 Δεκεμβρίου.

Η προϋπόθεση είναι να βρεθούν αρκετά άτομα να υποστηρίξουν την δράση. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει δυνατότητα συμμετοχής οι :

Mariakall
Daedin
και με επιφύλαξη oι :
Rita del Mar
KatCat
Rockystef
TIFFANY1972

Ποιός άλλος είναι πρόθυμος ;

Παρακαλώ δηλώστε εδώ τις προθέσεις σας μέχρι το τέλος της εβδομαδάς, αν μπορείτε και με πόσα βιβλία, ώστε να βγει (ή όχι) η τελική ανακοίνωση.

 

Λόγω επαγγελματικού ταξιδίου, δυστυχώς δεν θα μπορέσω φέτος να συμμετάσχω. Ωστόσο αν γίνει η δράση, μπορώ να δώσω γύρω στα 15 βιβλία στα ελληνικά και ξενόγλωσσα προς απελευθέρωση.

 

Μπορώ να δώσω μερικά βιβλία.

 

Παρόλα αυτά σίγουρα μπορούμε να δώσουμε με την KatCat, τουλάχιστον 5-6 βιβλία. Εκ μέρους των KatCat και Rockystef αναφέρω ότι εκτός απροόπτου (και αν δεν δουλεύουν εκείνη τη μέρα) θα έρθουν.

 

Αν είμαι εδώ, μετά χαράς θα συμμετάσχω με αρκετά βιβλία.
Δεν ξέρω όμως ακόμη. Ελπίζω να μάθω την επόμενη εβδομάδα (από Τετάρτη απόγευμα θα είμαι εκτός ίντερνετ λόγω επαγγ. ταξιδιού)

 

Και αν δεν αλλάξει κάτι λόγω δουλειάς εγώ θα είμαι!

 

Λίγοι οι συμμετέχοντες και οι περισσότεροι με επιφύλαξη. Οπότε τι λέτε, να γίνουν ή να μην γίνουν τα κάλαντα ;

@ Μariakall σου έστειλα PM. To έλαβες ;

 

Και αν οι παρευρισκόμενοι διαπιστώσουν επί τόπου πως δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η όλη διαδικασία, πηγαίνουν για πρωινό καφεδάκι.

 

Τι να ενημερώσω? Υποθέτω δυσκολα στηρίζουμε τη δράση όλοι μαζί.... Αλλά ότι πιστευει η ομάδα

 

Τι να ενημερώσω? Υποθέτω δυσκολα στηρίζουμε τη δράση όλοι μαζί.... Αλλά ότι πιστευει η ομάδα

Έμαθες λεπτομέριες, πότε, πώς ; Μήπως να τούς πεις ότι εμείς θα κάνουμε την δράση μας το μεσημέρι τις 22 Δεκεμβρίου στην Αρεοπαγίτου και αν θέλουν να συμμετάσχουν ;

 

Αν συμφωνούμε όλοι εγώ είμαι απολύτως οκ

 

Μέσα στο Σ.Κ. θα βγάλω την ανακοίνωση για τα φετινά κάλαντα σύμφωνα με τις περσινές οδηγίες. Αν έχει κάποιος αντίρρηση, τελευταία ευκαιρία να το πει.

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.