Ελεγχόμενη απελευθέρωση

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Καλησπέρα σας !

Μόλις καταχώρησα ένα βιβλίο, και θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη στην Αθήνα, όπου συχνάζουν μέλη του bookcrossing ώστε να απελευθερώσω εκεί το βιβλίο.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

 

Υπάρχουν κάποια μέρη τα οποία ονομάζουμε OBCZ (Official BookCrossing Zone) στα οποία έχουμε τα μόνιμα ράφια μας! Ένα από αυτό είναι και η καφετέρια στην οποία γίνονται προς το παρόν οι μηνιαίες συναντήσεις μας, το Homesick Cafe, στην οδό Ανδρέα Μεταξά 26, στα Εξάρχεια!
Επειδή είδα ότι ο τίτλος σου αναφέρεται σε ελεγχόμενες απελευθερώσεις θέλω να διευκρινίσω το εξής: όταν λέμε ελεγχόμενη απελευθέρωση σημαίνει ότι ξέρουμε σε ποιανού τα χέρια θα πάει το βιβλίο. Για παράδειγμα αν εγώ δώσω ένα βιβλίο bookcrossing σε έναν φίλο μου τότε θα πρόκειται για απελευθέρωση. Αν όμως αφήσω ένα βιβλίο σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς να γνωρίζω ποιος θα το βρει τότε πρόκειται για απλή απελευθέρωση.
Επίσης τυχαίνει αυτήν την Κυριακή να έχουμε την μηνιαία μας συνάντηση στο Homesick στις 18:00! Θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δεις το ράφι μας, να λύσεις τις απορίες σου και φυσικά να μιλήσεις με κάποια μέλη της κοινότητας.
Ελπίζω να βοήθησα :)

 

Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα !

Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση: δεν έλαβα κάποιο μήνυμα στο e-mail που να με ενημερώνει για τις απαντήσεις, και σήμερα τις είδα τυχαία.

Επίσης, σε ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση, δεν είχα καταλάβει σωστά την έννοια της ελεγχόμενης απελευθέρωσης.

 

Επίσης υπάρχει ένα ράφι bookcrossing στο καφέ Κανέλα+Βανίλια στην περιοχή Πανόρμου όπου μπορείς να αφήσεις και να πάρεις βιβλία.

 

Συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία !

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.