Ο Ballyclaus έρχεται ξανά! Τα pm έχουν σταλεί!! :)

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
📢 ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!! 📢

Έφτασε η στιγμή να δηλώσετε συμμετοχή στο Ballyclaus 2019!

Για 14η χρονιά, τα μέλη του bookcrossing θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν και να πάρουν βιβλία και άλλα δωράκια, να χαρούν και να διασκεδάσουν.

Δηλώστε συμμετοχή με pm που θα στείλετε σε μένα. Το pm πρέπει να περιλαμβάνει το nickname σας, το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση σας. Επειδή υπάρχουν και τα ξενιτεμένα μας πουλιά, καλό είναι να ξέρω αν έχετε τη δυνατότητα να στείλετε στο εξωτερικό.

Θα δέχομαι συμμετοχές ως τις 18 Νοεμβρίου και θα ενημερώνω τη λίστα. Αν δε δείτε το όνομά σας στη λίστα, δε θα έχω λάβει το pm και θα πρέπει να με ενημερώσετε.

Μετά τις 18 Νοεμβρίου θα κάνω την κλήρωση και θα σας στείλω προσωπικά μηνύματα με τα στοιχεία του τυχερού που θα λάβει δώρο από εσάς. Μην αποκαλύψετε το ταίρι σας, η αγωνία θα μεγαλώσει τη χαρά του.

Όταν μάθετε το ταίρι σας, ψάξτε τη wishlist του και αποφασίστε ποιό βιβλίο θα του δωρίσετε. Αν το επιθυμείτε, το βιβλίο μπορεί να συνοδεύεται από γλυκά, μικροδωράκια ή ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας.

Θα έχετε άφθονο χρόνο για να ετοιμάσετε το δωράκι σας, που μπορείτε να το στείλετε ταχυδρομικά (συστημένο) ή να το παραδώσετε προσωπικά. Φροντίστε να έχει πάρει το ταίρι σας το δώρο του ως τα Χριστούγεννα. Θα είναι μεγάλη η απογοήτευση που θα νιώσει αν περάσουν οι γιορτές και δεν έχει πάρει ακόμη το δώρο σας.

Ενημερώστε τη wishlist σας. Καλό είναι να περιέχει αρκετά βιβλία, με ποικιλία τιμών, ώστε να μην κάνετε δύσκολη τη ζωή του ατόμου που θα ετοιμάσει το δικό σας δώρο!

Καλή διασκέδαση! 🎅

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:

TIFFANY1972
Rockystef
KatCat
eroika
Tomber
anemos
anemily
StrangeEmily
Lubiette
eirini-km
sismografos

 

Στέλνω pm

 

Στέλνω κι εγώ!

 

Λέω να συμμετάσχω κ'εγώ φέτος.
Έτσι, για να πάω κόντρα στο ρεύμα.

 

Κι εγω παρακαλω.

 

Υπενθυμίζω ότι αύριο είναι η τελευταία μέρα για τη δήλωση συμμετοχής 😀 Όσοι πιστοί προσέλθετε ⛄😁

 

Αν κάποιος δεν έχει λάβει pm ας μου στείλει μήνυμα ή ας το σχολιάσει σε αυτό το thread :) :)

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.