Αθήνα - Συνάντηση Σεπτεμβρίου 29.09.2019 στις 6 μ.μ.

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στις 6 μ.μ., οι Bookcrossers της Αθήνας θα μαζευτούμε στο Homesick Cafe, Ανδρέα Μεταξά 26, Εξάρχεια.

https://www.bookcrossing.com/---/749139

Όπως κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, οι Bookcrossers θα βρεθούν μαζί με τα ελεύθερα βιβλία τους για να πουν τα νέα τους, να γελάσουν, να ανταλλάξουν χρήσιμα tips όπως που θα βρούνε το καλύτερο προφιτερόλ, να φάνε και να πιούνε, να πάνε διακοπές και με ποια βιβλία, να καταστρώσουν νέες δράσεις και γενικά να περάσουν υπέροχα!

Οι νέοι φίλοι που θα θελήσουν να έρθουν ας μην φοβηθούν ότι θα μπλεχτούν σε μια ατέρμονη φιλολογική συζήτηση – που μπορεί να γίνει κι αυτή, αλλά όχι όπως την φαντάζεστε. Γιατί μπορεί να είμαστε αθεράπευτα bookworms, αλλά βασικά θέλουμε κάθε συνάντηση μας να είναι ένα πάρτι. Γι' αυτό συνήθως καθόμαστε μέχρι αργά.

Σας περιμένουμε, νέους και παλιούς!

 

Αν δεν τύχει κάποιο απρόοπτο θα είμαι εκεί.

 

Μου έχουν προκύψει 2 συναντήσεις την ίδια ώρα. Ειδικά σε αυτή που έχω επιλέξει να πάω, έχω δεσμευτεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου.
Στενοχωριέμαι πολύ γιατί σας έχω επιθυμήσει, συν ότι θέλω να φέρω και κάμποσα βιβλία (ένας φίλος έκανε εκκαθάριση βιβλιοθήκης).
Να δούμε ποιο μήνα θα καταφέρω να έρθω...

 

Lubiette
Sandra da Campo
Rita del mar
alexeyef
mariakall
feltre

γουρούνι: 3,50

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.