Κοινότητα Ιωαννίνων - Ενημέρωση

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Καλημέρα σας!

Θα έχετε παρατηρήσει ότι εδώ και καιρό η κοινότητα των Ιωαννίνων φαίνεται σα να έχει ηρεμήσει επικίνδυνα. Η αλήθεια είναι πως η κοινότητα στηρίχτηκε στην παρουσία φοιτητών, οι περισσότεροι από τους οποίους πλέον έχουν μετακομίσει σε άλλες πόλλεις δεδομένου ότι ο κύκλος σπουδών τους έφτασε στο τέλος. Αυτός είναι και ο λόγος που δε φαινόμαστε τόσο δυναμικοί.

Με αυτό το θέμα θέλουμε να σας ενημερώσουμε και επισήμως ότι η Γιαννιώτικη παρέα θα συνεχίσει να "μπουκροσάρει" ασταμάτητα, ωστόσο οι συναντήσεις μας θα περιοριστούν και δεν θα είναι τακτικές - μηνιαίες. Συνεχίζουμε να έχουμε την ίδια όρεξη και θέληση, ελπίζουμε η παρέα να εμπλουτιστεί με περισσότερους μόνιμους κατοίκους Ιωαννίνων και να αποκτήσει πάλι τη σταθερότητα που βίωσε στο ξεκίνημα. Εξακολλουθούμε να σκεφτόμαστε δράσεις, προτάσεις και παιχνίδια και γιατί όχι ακόμα και κάποιο συνέδριο στο μέλλον!

Είμαστε χαρούμενοι με την πορεία μας. Γνωρίσαμε παλιούς bookcrossers οι οποίοι χάρηκαν και στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναβίωση της ιδέας στα Ιωάννινα, ενημερώσαμε την πόλη για τη δράση μας και το μεγαλύτερο επίτευγμά μας είναι η όμορφη βιβλιοθήκη που δημιουργήθηκε στo Skala Bar-Cafe και παραμένει πάντοτε γεμάτη βιβλία.

Μέχρι νεοτέρας, πολλούς χαιρετισμούς!

H Γιαννιώτικη Μπουκροσοπαρέα

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.