Άμεση αντικατάσταση

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχω μείνει μόνη μου να προσπαθώ να συντονίσω τα της αθηναικής κοινότητας. Όσοι έρχονται στις συναντήσεις, γνωρίζουν το θέμα. Από υπολογιστές, δεν ξέρω την τύφλα μου. Εδώ και χρόνια δεν μπορώ να μπω στο mail του AthensBC, χωρίς να έχει βρεθεί λύση, πράγμα που σημαίνει πως αν κάποιος στείλει εκεί πμ, δεν θα πάρει απάντηση ποτέ γιατί δεν θα το δει κανένας. Κάνω όλες τις αναρτήσεις της κοινότητας από το προσωπικό μου προφίλ για να αυξήσω την πιθανότητα να επικοινωνήσει κάποιος με εμένα αντί με το AthensBC.
Πόλλές φορές είχα εκφράσει το άγχος μου να μην έχω κάλυψη άλλου ατόμου, αλλά μέχρι τώρα, κουτσά στραβά, κάπως τσούλαγε όλο αυτό. Το τελευταίο 2μηνο όμως έχουν συμβεί γεγονότα στη ζωή μου που με κάνουν να μην μπορώ να ανταποκριθώ πια. Υπάρχει απόλυτη ανάγκη να αναλάβει κάποιος άλλος. Εγώ δεν θα μπορέσω να συνεχίσω. Αν εξυπηρετεί το άτομο που θα αναλάβει, θα μπορούσα να κρατήσω το ταμείο, μιας και έρχομαι σε όλες σχεδόν τις συναντήσεις. Αν πάλι προτιμά να το διαχειρίζεται, είμαι έτοιμη να το παραδώσω.

 

Καταλαβαίνω απόλυτα την θέση σου και αξίζεις πολλά συγχαρητήρια που τόσο καιρό ασχολείσαι με την Αθηναϊκή κοινότητα.
Αν δεν βρεθεί κανείς να αναλάβει την συνέχεια, απλώς δεν θα υπάρχει συντονιστής της κοινότητας όπως δεν υπάρχει σε τόσες άλλες κοινότητες BC διεθνώς.
Μήνυμα για να υπενθυμίσει την μηνιαία συνάντηση θα μπορούσε να δημοσιεύσει ο καθένας μας, όποιος προλάβει πρώτος, με κίνδυνο ωστόσο να μην το κάνει κανείς εντέλει. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, για ποια κοινότητα μιλάμε αν δεν υπάρχει θέληση συμμετοχής από τα ίδια τα μέλη ;

 

Δεν βλέπω καμία αντίδραση εκτός από την δική μου. Είναι κάποιος πρόθυμος να αναλάβει τον συντονισμό της ομάδας ;
Ως μικρή συμμετοχή, έβαλα εγώ την ανακοίνωση για την συνάντηση στο Homesick την Κυριακή, αφού πήρα πρώτα το μαγαζί τηλέφωνο για να σιγουρευτώ ότι θα είναι ανοιχτά.
Μου πήρε 2 λεπτά και μπορεί να το κάνει κάποιος άλλος τον άλλο μήνα χωρίς προηγούμενη συνεννόηση. Ωραίο θα ήταν η ομάδα να μην περιμένει από ένα συγκεκριμένο άτομο να κάνει τα πάντα αλλά ο καθένας να πάρει λίγη από την ευθύνη της λειτουργίας της κοινότητας χωρίς να φοβάται της πρωτοβουλίες.

 

Έχει πέσει πολλή δουλειά και πραγματικά θα ήθελα να βοηθήσω πιο έμπρακτα. Ωστόσο αν δεν υπάρχει δέσμευση κι εγώ μπορώ να ενημερώνω για τη συνάντηση. Φαντάζομαι η ενημέρωση αφορά το φόρουμ.

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.