Κάλαντα θα πούμε;

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Στη χτεσινή συνάντηση, έγινε συζήτηση για τα κάλαντα. Για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση χρειαζόμαστε βιβλία, φυλλάδια και ανθρώπους.
Η Κυριακή πριν από τα Χριστούγεννα είναι στις 23/12
Παρακαλώ να δηλώσετε πόσοι μπορείτε και θέλετε να είστε εκεί.

Έχουμε ως τώρα:
Lubiette
Penthesilia
KatCat
Rockystef
TIFFANY1972
pengman

 

Εγώ μπορώ, με μπόλικα φυλλάδια που μου έχουν περισσέψει από το πικ-νικ, στα ελληνικά και αγγλικά. Βιβλία δεν ξέρω πόσα ακόμα αλλά πιστεύω περίπου 15 σε διάφορες γλώσσες και 3-4 παιδικά.

 

Θα είμαι Αθήνα, δεν θα τα χάσω! Για βιβλία θα τα ξεδιαλύνουμε με την KatCat και θα σας ενημερώσουμε άμεσα :P
Σχετικά με αυτό..Θέλετε να τα κάνουμε λίγο πιο.."χριστουγεννιάτικα" φέτος; Ίσως να ντυθούμε άγιοι βασίληδες και ξωτικά; Ή να φέρουμε τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα καμπανάκια/τύμπανα;; Θεωρώ ότι θα τραβούσε περισσότερο κόσμο (ιδιαίτερα τα παιδιά) και ότι ίσως ήταν πιο εύκολο να δώσουμε περισσότερα φυλλάδια..

 

Μπορώ να δώσω μερικά βιβλία, αν υπάρχει κάποιος να τα πάρει και να τα φέρει στα κάλαντα.

 

KatCat 5 mos ago
+1
Θα ειμαι! Και συμφωνώ εννοείται με την ιδέα του να γίνουμε λίγο πιο.... Χριστουγεννιάτικοι! ☃️❄️🎄

 

Εκτός απροόπτου φυσικά.

Θα ήταν ωραία να κάνουμε κάτι πιο Χριστουγεννιάτικο. Και καλό θα ήταν να εστιάσουμε στα παιδιά γιατί κοντά σ' αυτά έρχονται και οι γονείς! Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποιο πανό ή ταμπλό με το οποίο να κάνουμε ακόμα πιο ξεκάθαρο ότι τα βιβλία είναι δωρεάν, να έχουμε ξωτικά με τρίγωνα και καμπανάκια και Άγιους Βασίληδες όπως λέει η Penthesilia, να μοιράσουμε καραμέλες...

Μια άλλη ιδέα είναι να ντύσουμε με περιτύλιγμα μερικά βιβλία τα οποία να μοιράζει ο Άγιος Βασίλης σε όσους δεν έχουν προτίμηση τι θα διαβάσουν. Αυτό μπορεί να δούλευε εξαιρετικά με τα παιδικά πιστεύω.

Έχουμε πράγματα να κάνουμε!

 

Ωραίες ιδέες, ευχαρίστως να φέρω μερικά βιβλία με χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα και όποιος θέλει να ντυθεί ξωτικό ή Αγ. Βασίλη καλοδεχούμενος . Αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δηλώσει συμμετοχή πολύ λίγα άτομα, θα μπορέσουμε να υποστηρίξουμε την δράση ;

 

KatCat 5 mos ago
Κανείς?
Κανείς δεν θέλει να πούμε κάλαντα φέτος?? 😿🍬🌲

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!
Ακόμη δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ ή αν θα λείπω εκτός Αττικής.
Αν είμαι, θα φέρω και το χαρτάκι με τα μπουκροσοκάλαντα και πολλά βιβλία (με το περίφημο καροτσάκι της λαϊκής), κυρίως ελληνικά, αλλά και κάποια αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Επίσης, θα φέρω τον κίτρινο σκούφο μου και θα ψάξω για τριγωνάκι (νομίζω πως δεν έχω, αλλά κάπου θα αγοράσω).
Θα κοιτάξω να ενημερώσω και το ταίρι μου έγκαιρα :-)

 

Penthesilia 5 mos ago
*up*
Επειδή σε 11 μέρες περίπου θα πρέπει να γίνουν (ή όχι) τα κάλαντα, θεωρώ ότι θα ήταν καλό να συναποφασίσουμε για το κατά πόσον αξίζει να γίνει κάτι τέτοιο με τόσα λίγα άτομα..

 

wingfeltrewing 5 mos ago
Λυπηρό
Το φόρουμ γέμισε σιωπές και απουσίες.

Μετρήστε τις δυνάμεις σας εσείς οι αποπάνω και αποφασίστε αν θα κάνετε την εκδήλωση. Όποια και να είναι η απόφαση σας, να ξέρετε πως εσείς οι λίγοι, που με επιμονή και κέφι δηλώνετε πάντα την παρουσία σας, είσαστε ο μόνος λόγος που παραμένω στην ομάδα της Αθήνας. Λυπάμαι που δεν θα είμαι κοντά σας αυτή τη φορά..

 

Αν μαζέψουμε περίπου 100 βιβλία και είμαστε 4-5 άτομα, πιστεύω ότι μπορεί να γίνει η δράση. Πέρσι είχαν εμαφανιστεί με βιβλία άτομα που δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή αρχικά.
Μπορώ να φέρω από δικά μου βιβλία περίπου 25.
Επίσης στο ράφι του Homesick,υπάρχουν αρκετά βιβλία που περιμένουν μια δράση για να απελευθερωθούν (ποιος έχει την δυνατότητα να πάει να τα πάρει ;).

Οι υπόλοιποι τι λέτε ;

 

Εγώ μπορώ να περάσω από το Homesick και το Βανίλια Κανέλα να πάρω κάτι από αυτά που δεν κινούνται.

Παίζει να έχω κι εγώ καμία 20αρα Αρκάδες. Θα ψάξω Στις κούτες 😋

 

Εγώ μπορώ να περάσω από το Homesick και το Βανίλια Κανέλα να πάρω κάτι από αυτά που δεν κινούνται

Τέλεια !

 

.... Με καμία εικοσαρα βιβλία τουλάχιστον.... 🎄🎁

 

Aφού δεν πτοούμαστε, κάλαντα θα πούμε ! Θα δημιουργήσω ένα σχετικό post σύντομα.

 

Θα έρθουμε με 35-40 βιβλία σίγουρα... 🎄

 

...με καμιά δεκαριά βιβλία περίπου.
Και θα χαρώ πολύ!!

 

...με καμιά δεκαριά βιβλία περίπου.
Και θα χαρώ πολύ!!

K'εμείς να σε δούμε !

 

...με καμιά δεκαριά βιβλία περίπου.
Και θα χαρώ πολύ!!

Κι εγώ θα έρθω με το σύντροφό μου , ο οποίος ξετρελάθηκε με την ιδέα των μπουκροσοκαλάντων, και πολλά βιβλία (να'ναι καλά το καρότσι της λαϊκής) :-)
Θα χαρώ πάρα πολύ που θα σε ξαναδώ!!!

 

15 βιβλία βρέθηκαν για τα κάλαντα. Ίσως βρω κάτι ακόμα. Πήραμε (εγώ, KatCat, Penthesilia, Washa and friends :P ) 30 βιβλία από το Βανίλια Κανέλα που είχαν βαλτώσει εκεί για πάνω από ένα χρόνο. Αν νομίζετε ότι χρειάζεται μπορώ να πάρω αύριο και 10 βιβλία από το Homesick αν και νομίζω ότι επαρκούν αυτά που ήδη μαζέψαμε.

 

15 βιβλία βρέθηκαν για τα κάλαντα. Ίσως βρω κάτι ακόμα. Πήραμε (εγώ, KatCat, Penthesilia, Washa and friends :P ) 30 βιβλία από το Βανίλια Κανέλα που είχαν βαλτώσει εκεί για πάνω από ένα χρόνο. Αν νομίζετε ότι χρειάζεται μπορώ να πάρω αύριο και 10 βιβλία από το Homesick αν και νομίζω ότι επαρκούν αυτά που ήδη μαζέψαμε.

Κάπου 15 θα είναι τα βιβλία που θα φέρω κι εγώ. Το καροτσάκι περιμένει υπομονετικά να φορτωθεί και να τα κουβαλήσει μέχρι τον πεζόδρομο.
Φυλλάδια δεν έχω, ξέμεινα, ελπίζω να φέρετε... :-(

 

λόγω συγκοινωνιών (3 τέταρτα περιμέναμε στη στάση) ... σε 20 λεπτά το πολύ εγώ, η KatCat, η Penthesilia και ο Lampros_T θα είμαστε εκεί!

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.