Γιαννιώτικα Νέα (08/05/18)

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Καλησπέρα από τα Ιωάννινα!

Καταρχάς, θα θέλαμε ως κοινότητα να αποδώσουμε και πάλι τα εύσημα στο δάσκαλο που κάνει μεγάλη προσπάθεια να μεταδώσει την αγάπη του για το βιβλίο στους μαθητές του και που φέρνει ως παράδειγμα τη δράση του BookCrossing. Σας παραθέτουμε το μήνυμα που βγήκε στο facebook από τους μικρούς "εΘΕΛΩντές" και το σύνδεσμο της σχετικής δημοσίευσης στο facebook για να δείτε φωτογραφίες με μηνύματα των παιδιών για τη δράση του BookCrossing:

Οι «μικροί εΘΕΛΩντές του Σταυρακίου»
ευχαριστούν θερμά
την ομάδα Ιωαννίνων του BookCrossing
για την προσφορά των βιβλίων
και τη στήριξή τους στην πρόταση
για την ίδρυση της «Ανοιχτής Βιβλιοθήκης» στο Σταυράκι.

https://www.facebook.com/---/1929313947101234

Σε άλλα νέα, η ομάδα μας σχεδιάζει μία ακόμα δράση εν καιρώ (το πιθανότητερο τέλη του μηνός), στην οποία θα γίνει ενημέρωση για το BookCrossing στο ορφανοτροφείο Ντουραχάνη στα Ιωάννινα. Ο σκοπός της δράσης μας έχει πολύπλευρο χαρακτήρα και για το λόγο αυτό εκτός της ενημέρωσης και της απόδοσης βιβλίων, θα προσπαθήσουμε να συλλέξουμε και παιχνίδια για τα παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στη δράση αυτή είναι πιθανό να συμμετέχουν (έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον) ο δάσκαλος και οι μικροί "εΘΕΛΩντές" του Σταυρακίου, καθώς και η Γιαννιώτικη εθελοντική ομάδα "Paguristas".

 

Εξαιρετικά νέα, συγχαρητήρια στους εΘΕΛΩντές και τον δάσκαλό τους !!!

Μπράβο και για τις δικές σας δράσεις, κρατήστε μας ενήμερους.

 

Τί ωραία νέα! Μπράβο σας!

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.