Γιαννιώτικα Νέα

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Καλησπέρα από τα (παραδόξως) ηλιόλουστα Ιωάννινα.

Εχθές πραγματοποιήθηκε ακόμα μία πετυχημένη συνάντηση, στην οποία πάρθηκαν κάποιες αποφάσεις τις οποίες θα θέλαμε να μοιραστούμε με την υπόλοιπη κοινότητα.

Πρώτα όμως θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλη την ελληνική κοινότητα για την στήριξη που έδειξε στο σύνολό της στα Ιωάννινα από τα πρώτα μας βήματα μέχρι και σήμερα!

ΘΕΜΑ 1ο: Οι νικητές του challenge release με θέμα Κάστρα (url διαγωνισμού-->https://www.bookcrossing.com/forum/28/547820) είναι οι ακόλουθοι, όπως ορίστηκαν με ομοφωνία στη χθεσινή συνάντηση:

*Περισσότερες απελευθερώσεις: Lubiette (Αριθμός απευθερώσεων-->7)
*Απελευθέρωση βιβλίου με θέμα κοντινότερο με αυτό του διαγωνισμού: Delphi_Reader (Τίτλος βιβλίου-->Fortress of Owls)
*Καλύτερη φωτογραφία: Penthesilia (url απελευθέρωσης-->https://www.bookcrossing.com/journal/14866332)

Θα ζητήσουμε την υπομονή των νικητών, καθώς αν και τα πακετάκια-δώρα ξεκίνησαν να ετοιμάζονται ίσως αργήσουν λίγο να φτάσουν στα χέρια σας.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν!

ΘΕΜΑ 2ο: Όντας νέοι και ορεξάτοι, ήδη ξεκινήσαμε συζητήσεις για μια νέα δράση που θα μπορούσε να κινητοποιήσει περαιτέρω την ελληνική κοινότητα και να διαδώσουμε περισσότερο την ιδέα του bookcrossing. Υπήρξαν κάποιες ιδέες, ίσως είναι καλύτερο να ανοίξει ένα νέο ποστ συζήτησης ώστε να προταθούν ιδέες και γιατί όχι να γίνει και κάτι πιο συλλογικό από όλες τις ενεργές κοινότητες.

ΘΕΜΑ 3ο: Εδώ και αρκετό καιρό έχει συζητηθεί το οικονομικό για διάφορες δράσεις της κοινότητας. Αποφασίστηκε, λοιπόν, η ύπαρξη κουμπαρά σε κάθε μηνιαία συνάντηση για την οικονομική κάλυψη των δράσεων. Ο κουμπαράς ξεκίνησε από την χθεσινή συνάντηση και αποταμιεύθηκε το χρηματικό ποσό των 12.09 ευρώ. Μετά από κάθε συνάντηση θα ανακοινώνεται το ποσό που συλλέχθηκε.

ΘΕΜΑ 4ο: Τα νέα για κοινητοποίηση κοινοτήτων σε άλλες πόλεις της Ελλάδας μας βρίσκουν κάτι παραπάνω από σύμφωνους! Η χαρά μας είναι μεγάλη από την προσπάθεια που γίνεται! Αποφασίστηκε, λοιπόν, τα Ιωάννινα να στηρίξουν και εμπράκτως τις νέες κοινότητες με αποστολή βιβλίων και κάθε άλλο δυνατό τρόπο (αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε ως κοινότητα). Μοναδικό κριτήριο, για την στήριξη αυτή είναι οι νέες κοινότητες να χτίζονται εντός του πλαισίου της ιδέας του BC.

Μας συγχωρείτε για το μακροσκελές κείμενο.

Με εκτίμηση,
BCers Ιωαννίνων.

 

Ναι, υπέροχα νέα που δίνουν μια τονωτική ένεση στο ελληνικό bookcrossing. Πολύ χαίρομαι για τον ενθουσιασμό και την καλή διάθεσή σας !

Ευχαριστώ πολύ για το challenge απελευθέρωσης με θέμα τα κάστρα, πολύ μ'αρέσε που είχε και ανταπόκριση από αρκετούς bookcrossers. Χαίρομαι που κέρδισα αλλά μην σας απασχολήσει το θέμα του βραβείου, για μένα όλη η χαρά ήταν στην συμμετοχή :)

Συγχαρητήρια στις Delphi Reader και Penthesilia !!!!

 

Για να πω την αλήθεια, έψαχνα μερικά ακόμα σχετικά βιβλία για τον διαγωνισμό, αλλά δεν έτυχε να πέσει στα χέρια μου κάτι και πέρασε ο καιρός χωρίς να το καταλάβω! Πραγματικά δεν το περίμενα να κερδίσω κάτι μόνο με μία απελευθέρωση κι άλλωστε συμμετείχα περισσότερο για την χαρά του παιχνιδιού παρά για κάποιο βραβείο.
Θερμά συγχαρητήρια και στις συν-νικήτριες μου : )) Καλή δουλειά!

ΥΓ1: Αναμένω με ενδιαφέρον τις ιδέες σας σε ξεχωριστό θέμα.

ΥΓ2: Όπως έχω αναφέρει ξανά στο φόρουμ, προσωπικά είμαι πάντα ανοιχτή να ταχυδρομώ βιβλία σε άλλους BookCrossers είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό, αρκεί βέβαια να έχω κάτι διαθέσιμο. Μοναδική δική μου παράκληση είναι να καταγράφονται όπως πρέπει και όσο είναι δυνατόν να μην μένουν στάσιμα.
Καθώς δουλεύω στον τουρισμό, τα οικονομικά μου είναι πάντοτε καλύτερα το καλοκαίρι παρά τον χειμώνα, συνεπώς από τον άλλο μήνα θα είμαι πιστεύω σε θέση να σας στείλω μερικά ακόμα βιβλία αν θέλετε. : )

 

Μετά από όσα έγιναν σήμερα σε εμένα και το Nebula ξέχασα τελείως να απαντήσω! Ευχάριστη έκπληξη ότι κέρδισε η φωτογραφία μου!
Σχετικά με τις δράσεις έχω να προτείνω το εξής: να κανονίσουμε κάτι πανελλαδικά για κάποια/ες από τις παρακάτω ημερομηνίες:
-2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου)
-23 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου)
-21 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Bookcrossing)

 

21 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Bookcrossing)

Τι λες ρε παιδάκι μου,για σκέψου!
Ασύμβατες καταστάσεις!

 

Χμμμμ...Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι η ανάγνωση και κατ'επέκτασιν η μόρφωση αποτελεί και πάντα θα αποτελεί την απάντηση σε κάθε είδους φασισμό.. ;)

 

Γειά σας!
Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος καθώς διαπίστωσα ότι πρώτευσαν οι καλύτερες συμμετοχές. Ειλικρινά,αυτές είχα ξεχωρίσει κι ο ίδιος μαζί με τον Φιντέλ της Lubiette!
Συγχαρητήρια στα δυο κορίτσια και το αγοράκι για τις εμπνεύσεις τους!

 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!

https://www.bookcrossing.com/---/14940703

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.