Ο Ballyclaus έρχεται ξανά! Τα pm έχουν σταλεί

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Έφτασε η στιγμή να δηλώσετε συμμετοχή στο Ballyclaus 2017.

Για 12η χρονιά, τα μέλη του bookcrossing θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν και να πάρουν βιβλία και άλλα δωράκια, να χαρούν και να διασκεδάσουν.

Δηλώστε συμμετοχή με pm που θα στείλετε σε μένα. Το pm πρέπει να περιλαμβάνει το nickname σας, το πραγματικό σας ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση σας. Επειδή υπάρχουν και τα ξενιτεμένα μας πουλιά, καλό είναι να ξέρω αν έχετε τη δυνατότητα να στείλετε στο εξωτερικό.

Θα δέχομαι συμμετοχές ως τις 15 Νοεμβρίου και θα ενημερώνω τη λίστα. Αν δε δείτε το όνομά σας στη λίστα, δε θα έχω λάβει το pm και θα πρέπει να με ενημερώσετε.

Μετά τις 15 Νοεμβρίου θα κάνω την κλήρωση και θα σας στείλω προσωπικά μηνύματα με τα στοιχεία του τυχερού που θα λάβει δώρο από εσάς. Μην αποκαλύψετε το ταίρι σας, η αγωνία θα μεγαλώσει τη χαρά του.

Όταν μάθετε το ταίρι σας, ψάξτε τη wishlist του και αποφασίστε ποιό βιβλίο θα του δωρίσετε. Αν το επιθυμείτε, το βιβλίο μπορεί να συνοδεύεται από γλυκά, μικροδωράκια ή ό,τι άλλο τραβάει η ψυχή σας.

Θα έχετε άφθονο χρόνο για να ετοιμάσετε το δωράκι σας, που μπορείτε να το στείλετε ταχυδρομικά (συστημένο) ή να το παραδώσετε προσωπικά. Φροντίστε να έχει πάρει το ταίρι σας το δώρο του ως τα Χριστούγεννα. Θα είναι μεγάλη η απογοήτευση που θα νιώσει αν περάσουν οι γιορτές και δεν έχει πάρει ακόμη το δώρο σας.

Ενημερώστε τη wishlist σας. Καλό είναι να περιέχει αρκετά βιβλία, με ποικιλία τιμών., ώστε να μην κάνετε δύσκολη τη ζωή του ατόμου που θα ετοιμάσει το δικό σας δώρο.

Καλή διασκέδαση!

ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Silver_Greece
dimtheod
TIFFANY 1972
sismografos
gourgouritsa
StrangeEmily
taxidiarikopouli
XaviannNJ
mariakall
kirki22
eroika
Rockystef
Merolia

 

Κι εγώ, κι εγώ!!!!!

 

Έχεις πμ!

 

Στέλνω πι εμ

 

Μόλις δήλωσα συμμετοχή!
Η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι αδύνατον να αλλάξει!

 

Μόλις δήλωσα συμμετοχή!
Η συνήθεια που έγινε λατρεία είναι αδύνατον να αλλάξει!

Συμφωνώ απόλυτα! Δηλώνω κι εγώ με την ευχή αυτή την φορά όλα να πάνε καλά για όλους και τα ΕΛΤΑ να βάλουν τα δυνατά τους.

 

Κι εγώ κι εγώ θέλω :D

 

eroika 1 yr ago
symmetox;h
;εστειλα π.μ είμαι γραμμένη στο φόρουμ με ψευδώνυμο eroika

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.