Ένας χρήστης, δυό σημεία...

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread
Χαιρετώ την κοινότητα

Νέος στον κόσμο του bookcrossing και έχω μια απορία. Μπορεί ένας χρήστης να δηλώσει δύο τοποθεσίες - σημεία απελευθέρωσης βιβλίων; Αρχικά βρήκα ένα σημείο στα Ψαχνά της Εύβοιας - ένα καφέ για την ακρίβεια - που συμφωνεί να δηλωθεί σαν σημείο αναζήτησης. Αργότερα σε μια συζήτηση με φίλο ιδιοκτήτη μικρού μαγειρείου έδειξε κι εκείνος ενδιαφέρον. Το άλλο σημείο βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό κοντά στα Ψαχνά, το Κυπαρίσσι. Σκέφτηκα να τυπώσω αυτοκόλλητα με την ταυτότητα των βιβλίων και η απορία μου είναι αν επιτρέπεται να αναφέρονται και τα δύο σημεία από τον δικό μου λογαριασμό.

Φιλικούς χαιρετισμούς
Βαγγέλης

 

Καλημέρα και καλώς όρισες !
Δεν είμαι σίγουρη ότι κατανόησα απόλυτα το ερώτημά σου διότι εκ των πραγμάτων το βιβλίο μπορεί να απελευθερωθεί μόνο σε ένα μέρος. Δεν είναι υποχρεωτικό να γράψεις πάνω στην ετικέτα που απελευθερώνεται, αυτό θα στο δηλώσεις στο βήμα 3 της ηλεκτρονικής διαδικασίας απελευθέρωσης του βιβλίου.
Αν όμως θεωρήσεις σημαντικό να αναγράφεται στην ετικέτα που πρώτο απελευθερώνεται το βιβλίο, χωρίς να ξέρεις ακόμα που ακριβώς θα το αφήσεις, μπορείς να γράψεις κάτι πολύ γενικό όπως Εύβοια ή Δήμος Διρφύων - Μεσσαπίων.
Για οποιαδήποτε άλλη απορία, μη διστάζεις...

 

Θέλω να δηλώσω δύο ζώνες OBCZ. Οι χώροι δεν μου ανήκουν αλλά έχω τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών.

 

Θέλω να δηλώσω δύο ζώνες OBCZ. Οι χώροι δεν μου ανήκουν αλλά έχω τη σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών.

Μπορείς να δημιουργήσεις όσες απλές ζώνες απελευθερώσεις θέλεις στο βήμα 3 της διαδικασίας απελευθέρωσης βιβλίου.
Αν θέλεις αυτές οι ζώνες να είναι επίσημες OBCZ και να δηλωθείς διαχειριστής τους, πρέπει να ακολουθήσεις τις διαδικασίες που εξηγούνται στο forum OBCZ Managers http://www.bookcrossing.com/forum/27. Στα αγγλικά μόνο, διότι οι συνεννοήσεις γίνονται απευθείας με τα κεντρικά εκτός Ελλάδος.

 

Ο σκοπός μου είναι να απελευθερώνω βιβλία σε δύο τόπους που να φαίνονται στο κυνήγι. Με τη βοήθειά σου κατάλαβα τη διαδικασία. Ευχαριστώ πολύ. Είδα πως δεν είναι και τόσο αναγκαίο να γίνουν οι ζώνες επίσημες γιατί ο κόσμος εδώ είναι λίγος και θα ήταν παραπλανητικό.

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.