Συνάντηση Ιουνίου Κεφαλονιτών Bookcrossers - Κυριακή 05 Ιουνίου 2016

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread

Μια φορά το μήνα οι Κεφαλονίτες bookcrossers & οι φίλοι του βιβλίου συναντιούνται στην Pub Old House για καφεδάκι και φιλική κουβεντούλα!

Συζητούν κι ανταλλάσσουν βιβλία και ιδέες, παρακολουθούν τα βιβλία στο ταξίδι τους εντός κι εκτός συνόρων, οργανώνουν δράσεις, εκδηλώσεις κι απελευθερώσεις, κι επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει, φέρνουν και το κατιτίς τους (μετά της συνταγής – απόδειξης του σπιτικού και χειροποίητου!)

Καλοδεχούμενα επίσης είναι νέα βιβλία προς καταχώρηση και απελευθέρωση στο ραφάκι της ομάδας (οι παλιοί μαθαίνουν κι εξηγούν στους νεότερους), ενώ με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε νέους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της τοπικής ομάδας και συνάμα της μεγάλης παγκόσμιας κοινότητας του bookcrossing.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00 μ.μ. στην Pub Old House
(Σταύρου Μεταξά 22,Αργοστόλι, όπισθεν Δημαρχείου-πρώην Τράπεζα της Ελλάδος).

Διαδρομή απελευθέρωσης βιβλίων (release path):
Country --> "Greece"
State --> "Kefalonia"
City --> "Argostoli"
Location --> "Pub Old House"

 


Η συνάντηση Ιουνίου εξελίχτηκε τελικά σε οικογενειακή υπόθεση αφού παρά την αλλαγή της ώρας, η ζεστή Κυριακή κράτησε τους περισσότερους από εσάς κοντά σε μια παραλία. Όσοι δώσαμε, όμως, το παρόν περάσαμε καταπληκτικά και λαχταριστά ( ;) )

Αναλυτικά παρόντες ήταν:

Gracija
_Dragana_
Monte-Cristo
dita-ipokampos

Να ευχαριστήσουμε την Gracija που λόγω της αλλαγής της ώρας προσάρμοσε τις λιχουδιές της, έτσι ώστε να συνοδεύσουν μοναδικά μια δροσερή και (υπερφορολογημένη) μπυρίτσα! Νοστιμότατα στικς σφολιάτας με παρμεζάνα και μπέικον, και μπαλίτσες με φυστικοβούτυρο, βρώμη, αλλά και σοκολάτα, πρέτσελ, σε ένα μοναδικό πάντρεμα της γλυκιάς και αλμυρής γεύσης.


Στη συνάντηση η Gracija παρέλαβε και το βραβείο για τη συμμετοχή της στο Μy Bloody Valentine’s Day Release Challenge 8: The Golden Candy Project. Ελπίζουμε να αρέσουν και στους άλλους νικητές τα βραβεία τους. :)


Σας περιμένουμε όλους για ποτάκι και βιβλίο στην επόμενη επίσημη Συνάντησή μας την Κυριακή 03 Ιουλίου 2016 και ώρα 21:00 μ.μ. στην Pub Old House.


 


Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τι τσίμπησε ο φίλος μας ο Γιαμαμότο! http://www.bookcrossing.com/---/12585730/
 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.