Συνάντηση Μαΐου Κεφαλονιτών Bookcrossers - Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Forum » Greek - Ελληνικό | Refresh | Search

Sort Options 

Complete Thread

Μια φορά το μήνα οι Κεφαλονίτες bookcrossers & οι φίλοι του βιβλίου συναντιούνται στην Pub Old House για καφεδάκι και φιλική κουβεντούλα!

Συζητούν κι ανταλλάσσουν βιβλία και ιδέες, παρακολουθούν τα βιβλία στο ταξίδι τους εντός κι εκτός συνόρων, οργανώνουν δράσεις, εκδηλώσεις κι απελευθερώσεις, κι επειδή νηστικό αρκούδι δε χορεύει, φέρνουν και το κατιτίς τους (μετά της συνταγής – απόδειξης του σπιτικού και χειροποίητου!)

Καλοδεχούμενα επίσης είναι νέα βιβλία προς καταχώρηση και απελευθέρωση στο ραφάκι της ομάδας (οι παλιοί μαθαίνουν κι εξηγούν στους νεότερους), ενώ με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και καλωσορίζουμε νέους φίλους που επιθυμούν να γίνουν μέλη της τοπικής ομάδας και συνάμα της μεγάλης παγκόσμιας κοινότητας του bookcrossing.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00 μ.μ. στην Pub Old House
(Σταύρου Μεταξά 22,Αργοστόλι, όπισθεν Δημαρχείου-πρώην Τράπεζα της Ελλάδος).

Διαδρομή απελευθέρωσης βιβλίων (release path):
Country --> "Greece"
State --> "Kefalonia"
City --> "Argostoli"
Location --> "Pub Old House"

 


Η συνάντηση Μαΐου κύλησε ευχάριστα με συζήτηση που κινήθηκε από τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα της Eurovision έως τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς ηλικιακά πάνω κάτω όλοι εκεί βρισκόμαστε! ;)

Αναλυτικά παρόντες ήταν:

Gracija
_Dragana_
saura13
routsini
Monte-Cristo
dita-ipokampos
Ελένη


Να ευχαριστήσουμε την Gracija που μας έφερε μια τούρτα σοκολάτα, σκέτη κόλαση! Ακόμα αναζητούμε τον Monte- Cristo, που λαφυραγώγησε το τελευταίο κομμάτι. Μόντε, φέρτο πίσω!Σας περιμένουμε όλους για ποτάκι και βιβλίο στην επόμενη επίσημη Συνάντησή μας την Κυριακή 05 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00 μ.μ. στην Pub Old House.

 


Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τι τσίμπησε ο φίλος μας ο Γιαμαμότο! http://www.bookcrossing.com/---/12585730/

 

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.